Libnet.ro
UNICEF

19:45

Fetita de 11 ani din Bucuresti disparuta pe 18 septembrie a fost gasita in judetul Brasov

Antena3 Antena3,
Fetita de 11 ani din Bucuresti disparuta pe 18 septembrie a fost gasita in judetul Brasov

O fetita in varsta de 11 ani din Bucuresti, disparuta din data de 18 septembrie, a fost gasita luni in judetul Brasov. Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, nu exista date ca minora ar fi. continuă pe Antena3

O fetita de 11 ani din Dambovita a disparut cand se intorcea de la scoala

Politistii din Dambovita cauta o fata de 11 ani din localitatea Gura Sutii, care vineri nu a mai aju.

Ultima ora! Olandezul, suspectat ca a rapit-o si ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii, s-a sinucis

Olandezul care era principalul suspect de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita s-a sinucis. Barbatul care se presupune ca a sugrumat-o pe minora s-ar fi aruncat in fata trenului, conform surse din politia romana, citate de g4media. ro. Acesta s-ar fi aflat in Olanda. Olandezul, suspect principal in uciderea fetei de 11 ani din Gura .

O fetita de 11 ani din judetul Ilfov a disparut. Copila plecase spre locuinta unei colege, dar nu a mai ajuns acolo

Astazi, 22 septembrie a. c. , in jurul orelor 18:25, politistii din Ilfov, au fost sesizati de catre o femeie cu privire la faptul ca fiica ei in varsta de 11 ani a plecat de la domiciliu la ora 15. 00 spre.

Parchetul General preia cazul privind uciderea fetei de 11 ani din Gura Sutii

Parchetul General a anuntat, luni, ca a preluat cazul fetei de 11 ani din Gura Sutii disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala si gasita duminica moarta pe un camp din apropierea.

Prima reactie a Ambasadei Olandei legata de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita: Politia si autoritatile judiciare din ambele tari sunt in contact direct

Ambasada Olandei are o prima reactie legata de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita, caz in care principalul suspect este un cetatean olandez. Reprezentanta diplomatica la Bucuresti spune ca Politia si autoritatile judiciare din ambele tari sunt in contact direct.

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita, dosar in care a fost inceputa urmarirea penala pentru lipsire de libertate in mod ilegal, agresiune sexuala si omor calificat, fara a face precizari legate de cetateanul olandez suspect in acest caz.

VIDEO Fetita de 11 ani disparuta de acasa. Mama sa o astepta sa se intoarca de la scoala, dar nu a revenit: Cred ca cineva a rapit-o

Politistii din Dambovita cauta o fata de 11 ani din localitatea Gura Sutii, care vineri nu s-a mai intors acasa, de la scoala. Rudele se gandesc la ce este mai rau, mai ales in contextul celor intamplate in Caracal. Persoanele care au informatii ce ar putea ajuta la gasirea ei sunt rugate sa anunte Politia sau sa sune la 112.

UPDATE Fata de 11 ani din Dambovita, disparuta vineri, a fost gasita moarta, cu urme de violenta pe corp

Fata de 11 ani, care a fost data disparuta vineri in judetul Dambovita, a fost gasita moarta, duminica, pe un camp, cu urme de violenta pe corp, informeaza Mediafax. Politistii spun ca au un cerc de suspecti in acest caz.

Primele imagini cu olandezul care ar fi omorat-o pe fetita de 11 ani din Dambovita FOTO

Suspectul principal in cazul fetitei de 11 ani gasita moarta pe un camp din Dambovita este un cetatean olandez, care, conform unor surse, ar fi parasit deja Romania.

Imaginile analizate de politie arata ca fetitia de 11 ani din Gura Sutii se afla pe bancheta masinii suspectului

Primarul din comuna Gura Sutii, Constantin Dinu, a declarat, luni, ca politistii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de la Primarie si scoala inca din ziua anuntarii disparitiei fetei de 11 ani si ca minora se vede pe una dintre inregistrari pe scaunul din dreapta al soferului, langa suspect, transmite Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )