Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fetita de 11 ani din Gorj, moarta dupa ce a fost spulberata de masina

Antena3 Antena3,
Fetita de 11 ani din Gorj, moarta dupa ce a fost spulberata de masina

O fetita de 11 ani, din judetul Gorj, a murit, miercuri, dupa ce a fost lovita in plin de o masina. Accidentul s-a produs pe DN 66, in comuna Plopsoru. continuă pe Antena3

Marian Godina, apel pentru o politista din Gorj care sufera de leucemie acuta. A crezut ca are COVID-19

Marian Gondina lanseaza in mediul online un apel umanitar pentru ajutorarea unei tinere politiste din judetul Gorj diagnosticata cu leucemie acuta. Godina scrie intr-o postare pe Facebook ca politista lucra.

Un copil de 11 ani a incendiat casa unui vecin, din razbunare - VIDEO

Caz socant la Galati. Un copil de 11 ani a dat foc intentionat locuintei unui vecin ca sa se razbune, iar acum este cercetat de politisti.

CORONAVIRUS. Alte sase decese cauzate de COVID-19 in Romania. intre acestea si o asistenta medicala de 52 de ani din judetul Neamt. Bilantul total ajunge la 681

Autoritatile anunta, miercuri, alte sase decese cauzate de noul coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre persoane cu varste curpinse intre 52 si 88 de ani, din judetele Hunedoara, Valcea,.

Alte patru persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova, printre care o tanara de 23 de ani

Alte patru persoane au murit marti, 28 aprilie, dupa ce au fost contaminate cu COVID-19. Este vorba despre un barbat de 64 de ani din Soroca, un barbat de 63 de ani din Causeni, o femeie de 43 de ani din Drochia si o tanara de 23 de ani din Balti. Ea a fost internata in stare extrem de grava, pe 27 aprilie, suferind si de insuficienta renala si insuficienta respiratorie acuta.

Dupa ce au fost dezbracati si pusi langa rivalii lor, infractorii din El Salvador au fost inchisi in celule si lasati in intuneric

Guvernul din El Salvador a inasprit conditiile din inchisoare pentru bandele criminale dupa ce 50 de oameni au fost ucisi in weekend la comanda detinutilor. Usile si ferestrele celulelor au fost acoperite, astfel incat nici macar o raza de lumina sa nu mai patrunda prin ele, potrivit ministrului de interne, relateaza BBC.

Cum va arata un meci din Liga 1, dupa epidemia de coronavirus

Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista propun ca meciurile din Liga 1 sa fie jucate fara spectatori, cu maxim 125 de persoane la fiecare partida. in Romania, antrenamentele cu echipa ar trebui sa inceapa in mai, iar sezonul s-ar relua in iunie.

VIDEO Medic de 98 de ani din Franta isi ingrijeste pacientii in plina criza COVID-19

La cei 98 de ani ai sai, doctorul Christian Chenay, cel mai batran medic din Franta, continua sa profeseze intr-un mediu ridicat de risc, in ciuda amenintarii cumplitului coronavirus, mai ales pentru persoanele inaintate in varsta.

Sala polivalenta a UMFST din Targu Mures a fost transformata in doar 10 zile in spital COVID-19

Sala polivalenta a UMFST din Targu Mures a fost transformata in doar 10 zile in spital pentru tratarea pacientilor infectati cu COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )