Libnet.ro
UNICEF

10:45

O fetita de 12 ani din Valcea a murit intoxicata. Primarul acuza medicii ca nu si-au facut datoria (VIDEO)

B1 B1,
O fetita de 12 ani din Valcea a murit intoxicata. Primarul acuza medicii ca nu si-au facut datoria (VIDEO)

O fetita de 12 ani din comuna Barbatesti, judetul Valcea, a murit joi dimineata, cel mai probabil intoxicata cu monoxid de carbon. Ambulanta a ajuns la locuinta familiei dupa ce fratelui ei i s-a fa. continuă pe B1

O fetita de 12 ani a murit intoxicata, dupa ce ambulanta care a venit pentru frate ei ar fi refuzat sa o ia la spital

O fetita de 12 ani din Valcea a murit intoxicatacu monoxid de carbon, dupa ce ambulanta care a fost chemata pentru fratele ei a refuzat sa o transporte si pe ea la spital. Fetita ar fi intrat in stop .

Doi minori de 12 ani din Iasi, disparuti dupa plecarea de la scoala

Politistii ieseni cauta doi minori, o fata de 12 ani si un coleg al acesteia, care au plecat de la scoala si nu au mai ajuns la domiciliile lor. La data de 18 noiembrie, politistii ieseni au fost sesiza.

O fata de 12 ani a murit intoxicata cu monoxid de carbon de la soba: Azi-noapte salvarea l-a luat doar pe fratele ei

O tragedie s-a petrecut joi dimineata intr-un sat din comuna - Barbatesti, judetul Valcea, unde o copila de 12 ani a fost gasita in coma, in pat, de catre tatal ei.

Cazul POLITISTILOR din Valcea, BATUTI crunt de un clan: Incredibil ce transportau AGRESORII in duba (VIDEO)

Cazul politistilor din Valcea desfigurati, dezarmati si amenintati cu propriile pistoale de suspectii a caror masina o urmareau a facut inconjurul Romaniei. Acum ies la iveala noi detalii.

Mesajul indurerat postat de sotul femeii care a murit intoxicata la trei saptamani dupa nunta: Un suflet plin de bunatate s-a ridicat la cer

Despartirea de tine, draga mea sotie, este extrem de dureroasa. Asa incepe mesajul de adio pe care sotul Laurei Lemnaru, tanara de 26 de ani care a murit duminica, 17 noiembrie, intoxicata cu monoxid de carbon, l-a postat pe Facebook.

Agresorii celor doi politisti din Valcea au fost prinsi Unul dintre politistii batuti, transferat la un spital din Capitala - Ministerul de Interne

Agresorii celor doi politisti din Valcea au fost prinsi in Slatina si au fost dusi la Parchet pentru audieri, a anuntat miercuri seara purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, Monica Dajbog. Ea a precizat ca unul dintre cei doi politisti - care au fost deposedati de arme si batuti - este transferat la un spital din Capitala si urmeaza sa fie operat.

Un tanar de 25 de ani din Suceava s-a dus la culcare si s-a trezit cazand de la balcon

Un tanar de 25 de ani din Suceava a cazut de la etajul doi al unui bloc. Acesta s-a dus apoi singurla spital, pentru ca si-a rupt nasul. Tanarul a povestit ca a consumat doua pahare de tuica si a mer.

Politisti din Valcea, batuti crunt de un clan. Sindicat: Romii le-au pus pistoalele la tampla, iar unul dintre ei ar fi apasat si tragaciul, doar ca incarcatorul era gol (VIDEO, FOTO)

Doi politistii din Valcea au fost batuti crunt de un clan de romi cu antecedente penale. Sindicatul Europol sustine ca romii chiar i-au sechestrat pe agenti si le-au pus acestora propriile pistoale la.

Politisti batuti si lasati fara arme de un clan din Valcea. Oamenii legii se aflau in misiune si erau pe urmele acestora

Doi politisti au ajuns in stare grava la spital dupa ce au fost deposedati de armele din dotare si batuti de rudele a doi suspecti pe care ii urmareau. Politistii aflati in misiune au tras 12.

Doi politisti din Valcea nu au reusit sa opreasca o masina nici cu focuri de arma si au fost apoi batuti de sofer si de apropiatii acestuia

Doi politisti din judetul Valcea au ajuns la spital dupa ce au fost batuti de soferul unei masini pe care nu au reusit sa o opreasca si de alte persoane aflate la fata locului. 23 in timpul scandalului, arma unuia dintre agenti a cazut, dar a fost recuperata, a spus IPJ Valcea, citat de Mediafax. 48 Potrivit Adevarul. ro, politistii au fost deposedati de armele din dotare si batuti de rudele celor din autoutilitara, doua persoane de etnie roma cunoscute in zona ca persoane cu antecedente penale.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )