Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fetita de 12 ani a murit intoxicata, dupa ce ambulanta care a venit pentru frate ei ar fi refuzat sa o ia la spital

Antena3 Antena3,
O fetita de 12 ani a murit intoxicata, dupa ce ambulanta care a venit pentru frate ei ar fi refuzat sa o ia la spital

O fetita de 12 ani din Valcea a murit intoxicatacu monoxid de carbon, dupa ce ambulanta care a fost chemata pentru fratele ei a refuzat sa o transporte si pe ea la spital. Fetita ar fi intrat in stop . continuă pe Antena3

O fata de 12 ani a murit intoxicata cu monoxid de carbon de la soba: Azi-noapte salvarea l-a luat doar pe fratele ei

O tragedie s-a petrecut joi dimineata intr-un sat din comuna - Barbatesti, judetul Valcea, unde o copila de 12 ani a fost gasita in coma, in pat, de catre tatal ei.

O fetita de 12 ani din Valcea a murit intoxicata. Primarul acuza medicii ca nu si-au facut datoria (VIDEO)

O fetita de 12 ani din comuna Barbatesti, judetul Valcea, a murit joi dimineata, cel mai probabil intoxicata cu monoxid de carbon. Ambulanta a ajuns la locuinta familiei dupa ce fratelui ei i s-a fa.

Doi minori de 12 ani din Iasi, disparuti dupa plecarea de la scoala

Politistii ieseni cauta doi minori, o fata de 12 ani si un coleg al acesteia, care au plecat de la scoala si nu au mai ajuns la domiciliile lor. La data de 18 noiembrie, politistii ieseni au fost sesiza.

Mesajul indurerat postat de sotul femeii care a murit intoxicata la trei saptamani dupa nunta: Un suflet plin de bunatate s-a ridicat la cer

Despartirea de tine, draga mea sotie, este extrem de dureroasa. Asa incepe mesajul de adio pe care sotul Laurei Lemnaru, tanara de 26 de ani care a murit duminica, 17 noiembrie, intoxicata cu monoxid de carbon, l-a postat pe Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )