Libnet.ro
UNICEF

00:07

Transportatorii organizeaza un protest din cauza derapajelor existente pe piata asigurarilor RCA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Transportatorii organizeaza un protest din cauza derapajelor existente pe piata asigurarilor RCA

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) a anuntat, vineri, ca va organiza un protest de amploare, pentru a atrage atentia autoritatilor statului asupra nerespectarii prevederilor legale de catre Euroins, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Vanatoarea de la Balc nu mai are loc in acest an din cauza pestei porcine africane

Directorul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Bihor, dr. Remus Motoc a declarat joi ca traditionala vanatoare de mistreti de pe domeniul cinegetic al lui Ion Tiriac de la Balc nu va avea loc din cauza pestei porcine africane PPA) din acest areal, informeaza Agerpres.

Ce gest impresionant au facut Ramona si Monica Gabor pentru tatal lor. Cutremurator cum a ajuns sa arate barbatul din cauza bolilor

Vacanta celor doua surori, Ramona si Monica Gabor, se pare ca a fost intrerupta brusc, motivul fiind starea de sanatatea tatalui lor, Emil Gabor. Starea in carese afla Emil Gabor s-agravat si asta a dezamagit-o pe Ramona. Ce gest impresionant au facut Ramona si Monica Gabor pentru tatal lor Ramona si Monica Gabor locuiesc departe .

MAE anunta perturbari in transportul aerian si maritim din Turcia, din cauza furtunilor

Ministerul de Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla sau calatoresc in Turcia ca in perioada 7-8 ianuarie vor exista perturbari in functionarea serviciilor de transport aerian, maritim si transport in comun, din cauza furtunilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )