Libnet.ro
UNICEF

11:46

Fetita de 5 ani, vindecata de coronavirus la spitalul din Alba Iulia. Alti sapte pacienti au fost externati

Adevărul Adevărul,
Fetita de 5 ani, vindecata de coronavirus la spitalul din Alba Iulia. Alti sapte pacienti au fost externati

Opt pacienti, internati la sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia, au fost declarati vindecati de COVID-19 si au fost externati in cursul zilei de duminica si luni, 24 si 25 mai 2020. continuă pe Adevărul

Spitalul din Alba Iulia cumpara 10 ventilatoare mecanice cu 1 milion de lei

Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia cumpara 10 ventilatoare mecanice pentru Sectia de ATI, urmand a fi utilizate pentru pacientii care au nevoie de ventilatie mecanica.

O mireasa din Alba Iulia a pierdut tot darul din nunta intr-o parcare

O femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, apierdutborseta in care pusese 5. 000 de euro, banii din nunta, cu care urma sa ajunga la Sebes, la socrii. Borseta a fost gasita de un localnic, care a dus banii acasa, de aici fiind recuperati de politisti.

VIDEO Un tanar din Alba Iulia a gasit o borseta cu 5.000 de euro si a dus-o acasa. Aventura cu final fericit pentru persoana care a piedut banii

Politistii din Alba Iulia au reusit sa recupereze suma de 5. 000 de euro, bani pe care o femeie i-a pierdut intr-o parcare din municipiu. Banii au fost gasiti de un barbat care i-a luat fara a anunta oamenii legii.

FOTO Simbolul arhitecturii si comertului comunist din Alba Iulia, transformat in mall. Cine este proprietarul afacerii

Simbolul arhitecturii comuniste din Alba Iulia si a modului in care se desfasura comertul in perioada respectiva va deveni mall. Proprietarul constructiei a inceput lucrarile de reconfigurare a cladirii.

Amenzi de peste 50.000 de lei pentru spitalul din Sebes, dupa ce sase cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus

Directia de Sanatate Publica DSP) Alba a anuntat ca, in urma depistarii a sase cazuri de COVID-19 in randul cadrelor medicale de la o unitate sanitara din judet, au fost aplicate amenzi de peste 50. 000 de lei, iar o sectie a fost inchisa pentru dezinfectie si dezinsectie. Alba 24 scrie ca este vorba despre spitalul din Sebes, unde au fost confirmate cu coronavirus sase cadre medicale.

Papa Francisc a numit un nou episcop auxiliar al Arhidiecezei Romano-Catolice de Alba Iulia. Cine este Laszlo Kerekes

Papa Francisc l-a numit marti, 26 mai 2020, pe Mons. Laszlo Kerekes Episcop auxiliar al Arhidiecezei Romano-Catolice de Alba Iulia.

Primarul comunei Ponor din Alba, surprins de Politie la volan sub influenta alcoolului. Conducea masina primariei

Primarul comunei Ponor din Alba, Petrut Bujor, a fost surprins sub influenta bauturilor alcoolice la volan. Edilul s-a ales cu dosar penal.

Autoritatile din Blaj amenajeaza un alt spital pentru tratarea pacientilor cu coronavirus. Spitalul Nou va reveni in circuitul medical

Autoritatile din Blaj, oras in care sunt tratate cazurile grave si critice de Covid-19 sau cu comorbiditati si alte afectiuni din judetul Alba, au inceput lucrarile de amenajare a Spitalului Vechi pentru a muta aici pacientii infectati cu coronavirus.

Patru amenzi in valoare de peste 52.000 de lei pentru spitalul din Sebes. Sase angajati, testati pozitiv cu COVID 19

Spitalul Municipal Sebes, unde au fost testati pozitiv cu COVID 19 sase angajati, a fost amendat de Directia de Sanatate Publica cu peste 52. 000 de lei.

Licitatie pentru table, catedre, mese si scaune, in valoare de peste 180.000 de lei, la singurul liceu din Alba dotat cu lift

Dupa finalizarea lucrarilor de constructiei, Liceul Corneliu Medrea din Zlatna a lansat o licitatie publica pentru achizitia de dotari pentru salile de clasa in valoare de peste 180. 000 de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )