Libnet.ro
UNICEF

23:15

FOTO Simbolul arhitecturii si comertului comunist din Alba Iulia, transformat in mall. Cine este proprietarul afacerii

Adevărul Adevărul,
FOTO Simbolul arhitecturii si comertului comunist din Alba Iulia, transformat in mall. Cine este proprietarul afacerii

Simbolul arhitecturii comuniste din Alba Iulia si a modului in care se desfasura comertul in perioada respectiva va deveni mall. Proprietarul constructiei a inceput lucrarile de reconfigurare a cladirii. continuă pe Adevărul

Viata revine treptat la normal, la Alba Iulia: se redeschid terenurile de tenis, pista de atletism si cele de karting

Primaria Alba Iulia anunta ca de sambata, 23 mai 2020, se redeschid pista de atletism a Stadionului Cetate, terenurile de tenis si pistele de carturi din oras.

Dovada ca scandalul de la hipermarket face parte dintr-o campanie. Protagonistii, apropiati ai MISA, au incercat acelasi lucru la Alba Iulia

Cei doi protagonisti ai scandalului regizat din fata hipermarketului Kaufland, Tiberiu Galambos si George Adamescu, sunt implicati si in alte incidente controversate, unul petrecandu-se la Alba Iulia.

Primarul comunei Ponor din Alba, surprins de Politie la volan sub influenta alcoolului. Conducea masina primariei

Primarul comunei Ponor din Alba, Petrut Bujor, a fost surprins sub influenta bauturilor alcoolice la volan. Edilul s-a ales cu dosar penal.

VIDEO Mobilizare pe lotul 2 al autostrazii Sebes-Turda. Antreprenorul din Grecia vrea sa termine cei 24 de km in 2020

Compania greceasca AKTOR anunta ca s-a mobilizat cu utilaje si forta de munca pentru a termina cei 24 de kilometri de autostrada dintre Alba Iulia si Aiud in 2020.

Produse fitosanitare detinute ilegal de o firma din Alba, confiscate de Politie. Ce pericol prezinta fosfura de aluminiu

In urma unui control la o firma specializata in comercializarea de produse fito-sanitare, din comuna Daia Romana, judetul Alba, politistii au identificat un produs care contine fosfura de aluminiu, pentru detinerea caruia societatea nu era autorizata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )