Libnet.ro
UNICEF

12:45

Fetita de cinci ani din Bacau, suspecta de coronavirus

Antena3 Antena3,
Fetita de cinci ani din Bacau, suspecta de coronavirus

Alerta in Bacau dupa ce o fetita de cinci ani este suspecta de coronavirus. Copila a fost transportata cu izoleta la Spitalul Judetean de Urgenta aentru a i se plreleva probe privin infectarea cu virusul ucigas. continuă pe Antena3

Femeie din Timis, suspecta de coronavirus, internata

O femeie de 50 de ani, din Timisoara, care a revenit in tara, in urma cu o saptamana, din Bergamo si.

Fetita de 12 ani din Braila, cautata de familie si de politisti dupa ce nu s-a mai intors acasa

Politistii din Braila sunt in alerta dupa ce o femeie a semnalat sambata dupa amiaza disparitia fiicei sale de 12 ani, fiind pentru prima data cand aceasta pleaca de acasa. Cautarile au inceput in jurul orei 16. 00 iar pana la aceasta ora copila nu a fost gasita.

Minora din Alba, suspecta de coronavirus. Tanara a fost in excursie la Venetia

Cazul suspiciunilor de coronavirus se mareste de la ora la ora. O tanara din Alba este ultima persoana care sustine ca are simptomele teribilului virus.

Cinci ani de la asasinarea lui Boris Nemtov: iritare la Moscova dupa redenumirea unei piete din Praga in memoria opozantului rus

Orasul Praga are incepand de joi, 27 februarie, o piata in memoria lui Boris Nemtov, un opozant al regimului Putin asasinat exact acum cinci ani la doi pasi de Kremlin. Decizia irita la Moscova.

Medic condamnat la cinci ani inchisoare pentru actiuni cu caracter sexual fata de o pacienta de 13 ani. Copila ar fi fost indragostita de acesta

Un medic din Republica Moldova a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru actiuni perverse cu caracter sexual in raport cu fosta sa pacienta, in varsta de doar 13 ani. Medicul a comis infractiunea pe parcursul anilor 2014-2015, atunci cand adolescenta a fost de trei ori internata in spital, dupa o trauma suferita la patinoar.

Problema cu care s-a confruntat Oana Turcu. A fost drama celor mai frumosi ani din viata ei

Celebra vedeta Antena Star, Oana Turcu dupa ce a trecut printr-o transformare spectaculoasa, reusind sa slabeasca peste 10 kilograme, in aproximativ trei luni, acum a decis sa faca marturisiri despre o anume perioada din viata ei. Problema cu care s-a confruntat Oana Turcu intr-un articol, publicat pe blogul personal, Oana Turcu povesteste de un anume .

Telefon de informare a romacentnilor din strainatate despre coronavirus:A+4021.320.20.20

Grupul de Comunicare Strategica anunapounda ca, avacentnd an vedere nevoia de informare a cetaapoundenilor romacentni aflaapoundi an strainatate cu privire la masurile de prevenire a raspacentndirii noului coronavirus, a fost operaapoundionalizata o linie dedicata celor din afara.

Antrenor roman intors din Italia despre coronavirus: Aici e mai mare panica

Delegatia lotului national de caiac-canoe a sosit in tara dupa un stagiu de pregatire efectuat in Italia, tara intrata puternic in isteria provocata de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )