Libnet.ro
UNICEF

06:30

Antrenor roman intors din Italia despre coronavirus: Aici e mai mare panica

Online Sport Online Sport,
Antrenor roman intors din Italia despre coronavirus: Aici e mai mare panica

Delegatia lotului national de caiac-canoe a sosit in tara dupa un stagiu de pregatire efectuat in Italia, tara intrata puternic in isteria provocata de coronavirus. continuă pe Online Sport

Laurette, speriata de coronavirus! Tocmai ce s-a intors din Italia! Sper sa fiu bine

Laurette s-a intors din Italia, speriata de coronavirus. Vedeta a intampinat mai multe probleme pe aeroportul din Italia, dar si pe cel din Bucuresti. Momentul in care femeia s-a panicat, a fost atunci cand a.

Buzoianca suspecta de coronavirus, dupa ce s-a intors din Italia, a fost izolata in tabara de la Arbanasi

Femeia care a chemat ambulanta, la Buzau, acuzand stari de rau dupa ce s-a intors din Italia, a fost izolata timp de 14 zile in tabara de la Arbanasi.

Niciun sportiv roman venit din Italia nu se afla in carantina

Sportivii romani care s-au intors din Italia nu vor fi plasati in carantina, acestia avand parte de control amanuntit la aeroport.

Alerta de coronavirus la Constanta. Patru romani care s-au intors din Italia au ajuns de urgenta la spital

Patru romani intorsi recent din Italia au fost testati pentru coronavirus la Constanta.

Digisport.ro: Au golit supermarketurile si s-au blocat in case!. Marturia unui fotbalist roman din Italia, despre epidemia de coronavirus

Vasile Mogos, unul dintre candidatii pentru postul de fundas dreapta al nationalei Romaniei, legitimat la Cremonese, club din regiunea Lombardia, una puternic afectata, a vorbit despre modul in care viata din Peninsula s-a schimbat in ultimele zile.

Deputat PNL, izolat din cauza Coronavirusului. Liberalul s-a intors din Italia

Un deputat PNL, intors din Italia a decis sa se izoleze din cauza Coronavirusului. Liberala Mara Calista si sotul ei au decis autoizolarea pentru 14 zile, din cauza coronavirusului.

Medic din Italia despre gravitatea noului coronavirus: Este o gripa mai grava, nu o boala mortala

Directoarea Laboratorului de cercetari si analize din cadrul Spitalului Universitar Luigi Sacco din Milano, Maria Rita Gismondo, afirma intr-o postare pe Facebook ca noul coronavirus nu este altceva decat o forma de gripa putin mai grava si ca nu ar prezenta un pericol deosebit de important, asa cum este considerat in prezent: .

Preot din Italia, despre comunitatea de romani din Milano: Nu am auzit pe nimeni ca ar vrea sa se intoarca acasa, mai ales ca s-a inteles acum ca acasa urmeaza sa intre in carantina!

Romanii din Milano nu ar vrea sa se intoarca in Romania, in ciuda amenintarii de infectare cu coronavirus, mai ales ca acasa ar urma sa intre in carantina pentru 14 zile. Cel putin asa sustine un preot.

Autoritatile locale din Buzau, in alerta: O femeie a sunat la 112, dupa ce s-a intors din Italia

O sedinta de urgenta a fost convocata, duminica seara, la Prefectura Buzau dupa ce o femeie, intoarsa din Italia, a sunat la 112, anuntand ca a intrat in contact cu o alta romanca ce avea grija de o batrana suspecta de coronavirus.

Cati bani a dat un pasager proaspat intors din China pe un test de coronavirus. Suma este uriasa

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. Focarul principal, asa cu a fost anuntat oficial, a fost in provincia Wuhan, din China. Cati bani a dat un pasager proaspat intors din .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )