Libnet.ro
UNICEF

18:30

O fetita de cinci ani din Brasov a suferit arsuri grave cu ulei incins. A fost transportata cu elicopterul SMURD la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti

Antena3 Antena3,
O fetita de cinci ani din Brasov a suferit arsuri grave cu ulei incins. A fost transportata cu elicopterul SMURD la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti

O fetita de cinci ani, din localitatea brasoveana Fagaras, a fost transportata, joi, cu elicopterul SMURD, la Spitalul Grigore Alexandrescu din capitala, dupa ce s-a ars cu ulei, a informat Inspectoratul. continuă pe Antena3

HUNEDOARA: Un miner de la Lupeni a suferit arsuri grave

Un barbat de 42 de ani, care lucreaza in Mina Lupeni, a ajuns la Spitalul din Petrosani cu arsuri de gradele II si III, pe fata si pe maini, dupa ce a lucrat la un transformator si a generat un arc electric. Minerul electrician urmeaza sa fie transferat la Bucuresti.

Un avion C-27J Spartan a Fortelor Aeriene zboara spre Belgia cu unpacient, in varsta de 21 de ani, cu arsuri grave

O aeronava C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane, configurata pentru misiuni de evacuare medicala, efectueaza marti, 7 mai, o misiune umanitara de urgenta pe ruta Otopeni - Mihail Kogalniceanu - Bruxelles, pentru transferul unui pacient, in varsta de 21 de ani, cu arsuri grave, care necesita transport medical de urgenta.

Zoltan are 30 de ani, e din Brasov si are o poveste cumplita: Am pierdut 200.000 de euro la pariuri. Am vrut de mai multe ori sa ma sinucid! Cautati-ma la morga! Astia m-au imbolnavit mai rau decat eram!

N-ar fi mai bine sa ne impuste pe toti?, e afirmatia socanta a brasoveanului Zoltan Toth, 30 de ani, de loc din Ormenis Brasov. Omul e dependent de pariuri sportive, pretinde ca a pierdut aproape.

Sorin Blejnar s-a predat Politiei. Fostul Sef al ANAF, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare

Fostul Sef al ANAF s-a predat la Politia Capitalei. Acesta va merge direct catre penitenciarul Rahova. Acesta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare intr-o dosar deschis si trimis in.

Cine este si ce avere are Dan Camarzan, milionarul din Brasov care si-a sugrumat bunica

Viata bate filmul si in cazul milionarului Dan Camarzan, afaceristul din Brasov cu milioane de euro in conturi care a decazut si acum asteapta sa fie condamnat pentru o crima oribila. De la proiectele.

Un elev de 14 ani din Ploiesti s-a ales cu un traumatism cranian dupa ce a fost batut de mai multi colegi

Un elev de 14 ani din Ploiesti s-a ales cu un traumatism cranian dupa ce a fost batut de mai multi colegi. Din primele verificari ale politistilor, acestia au aflat ca intre victima de 14 ani si un coleg.

Rasturnare de situatie in cazul fetei de 13 ani din Gorj care este gravida cu vecinul de 63 de ani

Procurorul care cerceteaza cazul minorei de 13 ani, din comuna Negomir, care a ramas insarcinata cu vecinul de 63 de ani, a schimbat incadrarea faptelor. Barbatul este acuzat acum de viol. Initial,.

Barbat de 63 de ani din Gorj, cercetat dupa ce ar fi facut sex cu o fata de 13 ani si ar fi lasat-o insarcinata

Un barbat de 63 de ani din comuna Negomir, judetul Gorj, este cercetat in libertate, dupa ce ar fi lasat insarcinata o fata in varsta de 13 ani.

Cosmarul unei fetite de 11 ani din Botosani. Barbatul ar fi putut sa ii fie tata

O copila de doar 11 ani din Botosani a trecut prin clipe de cosmar. Cosmarul fetitei s-a petrecut in localitatea Frumusica din judetul Botosani. Aceasta a fost agresata sexual de un barbat de 42 de ani,.

Pacient de 21 de ani cu ARSURI GRAVE, transportat in Belgia, cu o aeronava a M.Ap.N.

Un pacient de 21 de ani cu arsuri extrem de grave a fost transportat, marti, la un spital de la Bruxelles, cu o aeronava C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane, configurata pentru misiuni de evacuare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )