Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fetita din Iasi, victima a pedofilului olandez, l-a recunoscut oficial. Cum a ademenit-o pe copila de 11 ani

Antena3 Antena3,
Fetita din Iasi, victima a pedofilului olandez, l-a recunoscut oficial. Cum a ademenit-o pe copila de 11 ani

Copila din judetul Iasi, al carei dosar de agresiune sexuala a fost redeschis dupa uciderea fetitei din Dambovita, l-arecunoscut oficial pe olandezul care s-a sinucis dupa izbucnirea scandalului, ca fiind. continuă pe Antena3

Fetita din Iasi, agresata in urma cu trei ani, l-a recunoscut pe agresor in persoana olandezului care a ucis-o pe copila din Gura Sutii

Fetita din comuna ieseana Horlesti, care a fost agresata in urma cu trei ani de un necunoscut care ar fi ademenit-o cu o guma de mestecat, l-a recunoscut pe autorul faptei ca fiind aceeasi persoana cu.

Decizie luata de procurori in cazul fetitei din Iasi agresate de olandez

Politistii si procurorii au intrat in alerta dupa ce jurnalistii au scos la iveala ca Johannes Visscher a abuzat sexual fetita din Iasi in urma cu trei ani. Acestia verifica acum toate cazurile.

Olandezul care a ucis-o pe Adriana in Dambovita, inca o victima in Romania. Fata din Iasi l-a recunoscut din imagini

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita, a mai avut o victima in Iasi. Copila, pe atunci de 8 ani, l-a recunoscut din imagini. Olandezul care a ucis-o pe Adriana in Dambovita, inca o victima in Romania. Fata din Iasi l-a recunoscut Johannes Visscher 46 de ani), zis .

Un sofer din Iasi a dat peste cap radarul politiei. A fost prins cu 166 si 236 de kilometri la ora

Un sofer a incercat sa fuga de politistii rutieri din Iasi dupa ce a facut o depasire neregulamentara si i s-a facut semn sa opreasca. Barbatul de 32 de ani a accelerat in momentul in care oamenii legii au vrut sa il traga pe dreapta si a fost surprins de radar in timp ce rula .

Fosta logodnica a pedofilului olandez. Nu era un monstru, ci un om care a suferit mult. Am izbucnit in plans cand am aflat

Fosta logodnica a olandezului care a violat si ucis o fetita in Dambovita, Johannes Visscher,a acceptat sa vorbeasca cu jurnalistii Libertatea, dar sub protectia anonimatului. Nu am vazut nici un.

Fetita din Brasov si bunica ei, ucise pe trotuar. Un alt copil a fost grav ranit in urma accidentului

O fetita de opt ani a murit dupa ce a fost lovita de soferul unei camionete in timp ce se plimba pe trotuar in Brasov. Trei persoane, doi copii si o femeie, au fost loviti. Fetuta a murit, iar ceilalti au.

Anul universitar 2019-2020 - inaugurat la mari universitati din Iasi

Mai multe festivitati au fost organizate, in cursul zilei de luni, la Iasi, pentru a marca deschider.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )