Libnet.ro
UNICEF

08:30

Fetita din Iasi, agresata in urma cu trei ani, l-a recunoscut pe agresor in persoana olandezului care a ucis-o pe copila din Gura Sutii

B1 B1,
Fetita din Iasi, agresata in urma cu trei ani, l-a recunoscut pe agresor in persoana olandezului care a ucis-o pe copila din Gura Sutii

Fetita din comuna ieseana Horlesti, care a fost agresata in urma cu trei ani de un necunoscut care ar fi ademenit-o cu o guma de mestecat, l-a recunoscut pe autorul faptei ca fiind aceeasi persoana cu. continuă pe B1

Parchetul preia dosarul fetitei de 8 ani din Iasi, agresata sexual

Dosarul privind lipsirea de libertate si agresarea sexuala a unei fetite de 8 ani in urma cu doi ani.

Decizie luata de procurori in cazul fetitei din Iasi agresate de olandez

Politistii si procurorii au intrat in alerta dupa ce jurnalistii au scos la iveala ca Johannes Visscher a abuzat sexual fetita din Iasi in urma cu trei ani. Acestia verifica acum toate cazurile.

Jurnalist iesean: Daca olandezul a agresat sexual fetita din Iasi, putem spune clar ca din cauza ca nu a fost prins, a murit fata de la Gura Sutii (VIDEO)

Johannes Visscher, olandezul care ar fi ucis-o pe Mihaela, fetita de 11 ani din Dambovita, se pare ca ar fi facut o victima si la Iasi. in urma cu trei ani, individul ar fi agresat sexual o alta.

Olandezul care ar fi ucis fetita din Dambovita, o noua victima, la Iasi. Fapta s-a petrecut in 2016

Olandezul acuzat de uciderea Mihaelei 11 ani) din Dambovita, a mai fost in Romania de 4 ori. O noua informatie despre strain. Ar mai fi avut o victima, la Iasi. Fapta s-a petrecut in 2016. Olandezul care ar fi ucis fetita din Dambovita, o noua victima, la Iasi Johannes Visscher 46 de ani), zis Joop, .

Olandezul care a ucis-o pe Adriana in Dambovita, inca o victima in Romania. Fata din Iasi l-a recunoscut din imagini

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita, a mai avut o victima in Iasi. Copila, pe atunci de 8 ani, l-a recunoscut din imagini. Olandezul care a ucis-o pe Adriana in Dambovita, inca o victima in Romania. Fata din Iasi l-a recunoscut Johannes Visscher 46 de ani), zis .

Familia din Iasi a victimei pedofilului olandez, marturii cutremuratoare despre rapirea fetei

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita, a facut o victima si la Iasi. in timpul vizitei sale din 2016, Visscher a agresat sexual o alta fetita din comuna.

C.T.P, mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii: A vazut la Dinca

P a transmis un mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe Mihaela, fata de 11 ani din Gura Sutii, judetul Dambovita. P, mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, cazul Mihaelei, fetita de 11 ani din Gura Sutii, .

REVOLTATOR! O femeia A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

Imagini de lumea a treia in fata Spitalului de Recuperare din Iasi. O femeie a murit la poarta unitatii spitalicesti, in timp ce medicii se uitau pe hartii, scrie Adevarul. Femeia de 62 de ani fusese.

Adevar infiorator despre olandezul suspectat ca a ucis fetita din Gura Sutii. Dezvaluirea fostei iubite

Olandezul suspectat ca a ucis fetita din Gura Sutii a mai comis astfel de fapte si in trecut. Este marturia cutremuratoare facuta de fosta logodnica a acestuia, care nu este surprinsa de oroarea comisa. Barbatul a fost condamnat pentru mai multe infractiuni, dar femeia sustine ca nu stia despre trecutul lui in perioada in care .

Lora face nunta. Iata ce declara dupa trei ani de relatie!

Lora traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Ionut Ghenu deja de trei ani si se pare ca pentru cei doi bat clopote de nunta! Iata ce spune artista despre acest lucru! .

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )