Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fetita din Timisoara a fost accidentata de un barbat care se plimba cu un hoverboard

România Liberă România Liberă,
O fetita din Timisoara a fost accidentata de un barbat care se plimba cu un hoverboard

Un grav incident s-a produs in Parcul Copiilor din Timisoara. continuă pe România Liberă

Piata imobiliara din Timisoara - pe un trend de crestere

Piata imobiliara din Timisoara se afla pe un trend de crestere, care va continua cel putin pana in anul 2020, cand Municipiul Timisoara va fi Capitala Culturala Europeana, dupa cum ne-a spus Stefan Vlad, administrator in cadrul West Team Imobiliare.

ATAC iN FRANTA: Un barbat care a tipat Allahu Akbar a injunghiat 7 persoane

Posibil atac terorist in Franta! Un barbat care a scandat Allahu Akbar a injunghiat 7 persoane, dintre care 3politisti,in orasul Toulouse. Politia ar fi reusit.

O fetita din Bucuresti a ajuns la spital cu leziuni grave la coloana, dupa un accident la locul de joaca

O fetita a fost ranita grav la un loc de joaca din parcul Tei din Capitala, dupa ce franghia pe care se catara s-a rupt. Accidentul a avut loc miercuri seara, cand fetita se afla la locul.

Politia din Timisoara va amenda soferii indiciplinati pe baza imaginilor din sistemul de management al traficului

Politistii timisoreni au semnat miercuri un protocol cu Primaria Municipiului Timisoara in baza caruia vor incepe amendarea soferilor contravenienti pe baza imaginilor puse la dispozitie de sistemul de management al traficului.

Imaginatia nu are limite in lumea gadgeturilor. A fost inventat inelul care iti deschide usa, laptopul si iti plateste biletul de autobuz

Inele in loc de parole sau tobe. Imaginatia nu are limite in lumea gadgeturilor si acest lucru ne este demonstrat si de urmatoarele inovatii cel putin bizare. Inelul care iti deschide usa,.

NEW MONEY. Trai din plastic: cine este harghiteanul care vinde ladite, ghivece si pubele de aproape 5 milioane de euro pe an

Sa ne imaginam urmatorul tablou: fructe si legume in supermarketuri, asezate in ladite de plastic. Ghivecele din plastic stau si ele cuminti pe rafturi. Pubelele din plastic sunt la locul lor. Si, cel mai probabil, elementul comun al tuturor acestor obiecte este Harplast, o companie nascuta in comunism si reinventata dupa 1990.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )