Libnet.ro
UNICEF

18:45

O fetita de noua ani din judetul Galati a fost data disparuta. Politistii au inceput cautarile

România Liberă România Liberă,
O fetita de noua ani din judetul Galati a fost data disparuta. Politistii au inceput cautarile

O fetita de noua ani din localitatea galateana Scanteiesti, care a plecat de acasa si nu a mai revenit, este cautata de politisti . continuă pe România Liberă

O fetita de noua ani din judetul Galati a fost data disparuta. Politistii au gasit-o dupa zece ore in casa unui vecin

Ana Maria, fetita de noua ani, a fost gasita de politisti, dupa zece ore de cautari, in casa unui vecin.

Fetita de noua ani, disparuta in judetul Galati. Jandarmii, politistii si satenii scotocesc padurile si rapile din apropierea localitatii

Copila locuia impreuna cu familia ei in comuna Scanteiesti, judetul Galati si a fost vazuta ultima oara in seara zilei de 27 iulie 2017, in jurul orei 20,00. Potrivit familiei, fetita nu a mai plecat niciodata de acasa, fiind cuminte si ascultatoare.

Fetita de noua ani disparuta. Jandarmii, politistii si satenii scotocesc padurile si rapile din apropierea localitatii

Copila locuia impreuna cu familia ei in comuna Scanteiesti, judetul Galati si a fost vazuta ultima oara in seara zilei de 27 iulie 2017, in jurul orei 20,00. Potrivit familiei, fetita nu a mai plecat niciodata de acasa, fiind cuminte si ascultatoare.

Fetita de 9 ani din Galati, data disparuta vineri, a fost gasita

Fata in varsta de 9 ani, din localitatea galateana Scanteiesti,care a fost data disparuta vineri dimineata, a fost gasita sambata dupa-amiaza, relateaza News. ro.

Cautari disperate la Galati. Politistii cauta o fetita de noua ani, disparuta de doua zile

O fata de noua ani, din localitatea galateana Scanteiesti, care a plecat de acasa si nu a mai revenit, este cautata de politisti, persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea ei.

Noua localitati din Galati sunt nealimentate, vineri, cu energie electrica, in urma ploii torentiale de joi

Un numar de 1. 800 de consumatori din noua localitati ale judetului Galati au ramas fara curent electric, din cauza unei ploi torentiale, echipe ale Electrica actionand pentru remedierea defectiunilor aparute in retea.

Raport ingrijorator. in Romania exista un numar alarmant de copii, cu varste intre nou luni si noua ani, nevaccinati impotriva rujeolei

Peste 200. 000 de copii, cu varste cuprinse intre noua luni si noua ani, sunt nevaccinati impotriva rujeolei, se arata in raportul publicat de Ministerul Sanatatii.

Cetatea Feldioara din judetul Brasov a fost reconstruita de la zero cu o investitie de 12 milioane de lei

Cetatea Feldioara, ridicata de teutoni in judetul Brasov in secolul al XIII-lea, a fost reconstruita aproape de la zero, dupa o investitie de 12 milioane de lei .

VIDEO O padure din judetul Suceava, administrata de Regia Nationala a Padurilor, a fost doborata de vijelie

Vijelia de luni a doborat o padure din Suceava, administrata de Regia Nationala a Padurilor, Ocolul Silvic Iacobeni. De la inceputul anului, au fost afectate de fenomenele meteorologice extreme 82. 750,79 de hectare de padure, potrivit Romsilva, care sustine ca zonele calamitate urmeaza sa fie curatate de silvicultori, iar terenul va fi reimpadurit in doi ani.

Bacau: Un mort si doi raniti grav, in urma unui accident produs pe DN 2, in care au fost implicate un TIR si doua camioane

Un sofer de 49 de ani, din judetul Iasi, a murit in timp ce incerca sa repare un camion, iar alte doua persoane au fost ranite grav, in urma unui accident produs, miercuri seara, pe DN 2, in judetul Bacau, si in care au fost implicate un TIR si doua camioane stationate in afara soselei, relateaza News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )