Libnet.ro
UNICEF

08:15

Fetita romana in varsta de doi ani, rapita la Londra, dupa ce masina in care se afla a fost furata

Adevărul Adevărul,
Fetita romana in varsta de doi ani, rapita la Londra, dupa ce masina in care se afla a fost furata

O fetita de nationalitate romana, in varsta de doi ani, a fost rapita duminica la Londra, dupa ce matina in care se afla a fost furata de un potential cumparator cu care se intalnise tatal copilului in vederea vinderii masinii. continuă pe Adevărul

UPDATE Fetita romana rapita la Londra, dupa ce masina in care se afla a fost furata, a fost gasita de Politia Metropolitana si este in siguranta

O fetita de nationalitate romana, in varsta de doi ani, a fost rapita duminica la Londra, dupa ce matina in care se afla a fost furata de un potential cumparator cu care se intalnise tatal copilului in vederea vinderii masinii.

Mutii din Parlament, dupa doi ani de mandat. Cine sunt alesii care au vorbit in plen doar cand au fost obligati de lege

Sapte deputati au luat cuvantul in plen o singura data in doi ani, la depunerea juramantului. Un altul, Danut Andrusca, fost ministru al Economiei, a iesit de pe aceasta lista scurta cand a fost nevoit sa vorbeasca pentru a doua oara la o motiune depusa impotriva sa.

VIDEO Cum arata o sosea modernizata de Tel Drum acum doar doi ani. Trece chiar pe langa fosta vila a lui Liviu Dragnea

Dupa doi ani de la finalizarea lucrarilor la drumul care leaga Mamaia de Navodari, soferii dau cu masinile in gropile aparute in carosabil. Una dintre firmele responsabile este Tel Drum.

Un barbat a intrat cu masina intr-un grup de pietoni, omorandu-si fiul de doi ani

Un barbat a intrat cu masina intr-un grup de pietoni in Luxemburg si si-a ucis fiul de doi ani, relateaza DPA. Alte patru persoane, inclusiv un al doilea copil mic, au fost ranite in incidentul care a.

Aceasta fetita a fost rapita duminica dupa-amiaza! Ajuta-ne sa o gasim!

Politia britanica lanseaza un apel pentru a obtine orice informatie legata de rapirea unei fetite de 17 luni petrecuta in Newham, Londra. Duminica, in jurul ore 16. 37, ora locala, tatal micutei s-a.

Odiseea unui tunel de cale ferata mai batran decat Romania: trece pe sub un mare oras, a fost construit in doi ani, iar repararea lui a durat peste doua decenii

Tunelul de cale ferata trece pe sub orasul Galati si leaga gara de restul infrastructurii feroviare. A fost construit in 1896-1898, iar in 1996 a intrat in reparatii. Acestea s-au incheiat in decembrie 2018, la 22 de ani distanta. Tunelul are 770 de metri lungime, iar repararea lui a costat peste 20 de milioane de euro, adica 25. 000 de euro pentru fiecare metru liniar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )