Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fetita de zece ani, lovita pe o trecere de pietoni din Capitala. Soferul a fugit de la locul impactului - VIDEO

Antena3 Antena3,
Fetita de zece ani, lovita pe o trecere de pietoni din Capitala. Soferul a fugit de la locul impactului - VIDEO

Accident extrem de grav in Capitala. O fetita de zeceani este in stare grava dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs pe strada Luica, din Sectorul 4 al. continuă pe Antena3

Fetita de zece ani, lovita pe o trecere de pietoni din Capitala. Soferul a fugit de la locul impactului

Accident extrem de grav in capitala. O fetita de zeceani este in stare grava dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni. Soferul a fugit imediat dupa accident. Potrivit primelor.

Bucuresti: Fetita de zece ani, calcata pe trecerea de pietoni. Soferul a lasat copila sa zaca si a fugit

O fetita de zece ani a ajuns la spital cu un picior rupt dupa ce a fost calcata fix pe trecerea de pietoni. Soferul a fugit de la locul accidentului, lasand-o pe copila sa zaca pe asfalt, informeaza B1.

Senatul a aprobat prelungirea valabilitatii pasaportului la zece ani

Senatul a adoptat in sedinta plenului de miercuri proiectul de lege al Guvernului privind extinderea termenelor de valabilitate a pasapoartelor simple electronice de la 5 la 10 ani in cazul persoanelor care au implinit varsta de 25 de ani si de la 3 la 5 ani pentru cei cu varste intre 12 si 25 de ani.

Piata de birouri din Capitala a fost sustinuta de firmele care nu au avut sediul in cladiri moderne

Companiile au inchiriat in primul trimestru al acestui an aproape 70. 000 de metri patrati de spatii de birouri in Bucuresti, iar o treime din cerere a venit din partea firmelor care anterior au avut sediul in vile, cladiri vechi si de mici dimensiuni sau alte spatii decat cladiri moderne, potrivit unui raport publicat astazi de compania de consultanta imobiliara JLL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )