Libnet.ro
UNICEF

15:00

Piata de birouri din Capitala a fost sustinuta de firmele care nu au avut sediul in cladiri moderne

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata de birouri din Capitala a fost sustinuta de firmele care nu au avut sediul in cladiri moderne

Companiile au inchiriat in primul trimestru al acestui an aproape 70. 000 de metri patrati de spatii de birouri in Bucuresti, iar o treime din cerere a venit din partea firmelor care anterior au avut sediul in vile, cladiri vechi si de mici dimensiuni sau alte spatii decat cladiri moderne, potrivit unui raport publicat astazi de compania de consultanta imobiliara JLL. continuă pe Ziarul Bursa

Piata farmaceutica din Romania a atins in 2017 circa 12 miliarde lei la pret de producator

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), care reuneste 16 situri de fabricatie din tara, ofera o serie de precizari cu privire la datele aparute in spatiul public la inceputul lunii aprilie cu referire la piata farmaceutici din tara noastra, se arata intr-un comunicat al patronatului, remis Redactiei.

Fetita de zece ani, lovita pe o trecere de pietoni din Capitala. Soferul a fugit de la locul impactului

Accident extrem de grav in capitala. O fetita de zeceani este in stare grava dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni. Soferul a fugit imediat dupa accident. Potrivit primelor.

Fetita de zece ani, lovita pe o trecere de pietoni din Capitala. Soferul a fugit de la locul impactului - VIDEO

Accident extrem de grav in Capitala. O fetita de zeceani este in stare grava dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs pe strada Luica, din Sectorul 4 al.

Un obuz a fost descoperit pe o strada din Capitala. Este pericol de explozie

Un obiect metalic ce pare a fi un obuz a fost descoperit in Sectorul 6, a anuntat Politia Capitalei. O echipa de muncitori implicata in efectuarea unor lucrari a descoperit obiectulin timpul unor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )