Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fiat renunta la 20% din directorii din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fiat renunta la 20% din directorii din Europa

Grupul italian Fiat va reduce numarul posturilor de conducere din Europa cu 20%, pentru limitarea pierderilor operationale, potrivit unei surse apropiate situatiei, informeaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Fiat concediaza 20% din directorii din Europa, pentru limitarea pierderilor pe timp de criza.

Grupul italian Fiat va reduce numarul posturilor de conducere din Europa cu 20%, pentru limitarea pierderilor operationale, a declarat joi o persoana apropiata situatiei, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax. Producatorul auto va elimina circa 110 din 550 de posturi manageriale in regiune, la brandurile Fiat, Alfa Romeo si Lancia, a aratat sursa. Aproximativ 100 din aceste pozitii vor fi eliminate in Italia, iar alte doua surse au precizat ca restructurarea a inceput deja din luna .

Steaua a remizat in primul meci din grupele Europa League, 2-2 la Stuttgart

Steaua a fost condusa, a revenit, a suferit si a fost la cinci minute distanta de prima victorie din istoria sa in Germania, insa, in cele din urma, s-a multumit doar cu un egal, scor 2-2, in fata principalei.

Ministerul Transporturilor, dispus sa vanda mai mult de 20% din Tarom

In cazul in care, la momentul vanzarii a 20% din actiunile Tarom, prin Bursa de Valori Bucuresti BVB), un investitor strategic ar solicita un procent mai mare din capitalul social al companiei, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii MTI) ar urma sa modifice strategia de privatizare a companiei, cu suplimentarea ceruta, ne-au declarat reprezentantii MTI.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )