Libnet.ro
UNICEF

16:45

Fiat concediaza 20% din directorii din Europa, pentru limitarea pierderilor pe timp de criza.

România Liberă România Liberă,
Fiat concediaza 20% din directorii din Europa, pentru limitarea pierderilor pe timp de criza.

Grupul italian Fiat va reduce numarul posturilor de conducere din Europa cu 20%, pentru limitarea pierderilor operationale, a declarat joi o persoana apropiata situatiei, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax. Producatorul auto va elimina circa 110 din 550 de posturi manageriale in regiune, la brandurile Fiat, Alfa Romeo si Lancia, a aratat sursa. Aproximativ 100 din aceste pozitii vor fi eliminate in Italia, iar alte doua surse au precizat ca restructurarea a inceput deja din luna . continuă pe România Liberă

Fiat renunta la 20% din directorii din Europa

Grupul italian Fiat va reduce numarul posturilor de conducere din Europa cu 20%, pentru limitarea pierderilor operationale, potrivit unei surse apropiate situatiei, informeaza Bloomberg.

Steaua a remizat in primul meci din grupele Europa League, 2-2 la Stuttgart

Steaua a fost condusa, a revenit, a suferit si a fost la cinci minute distanta de prima victorie din istoria sa in Germania, insa, in cele din urma, s-a multumit doar cu un egal, scor 2-2, in fata principalei.

Antrenorul de karate din Timisoara, ARESTAT pentru PEDOFILIE.

Antrenorul de arte martiale din Timisoara, cercetat pentru viol si coruptie sexuala in cazul a doua fetite de noua si zece ani , a fost arestat pentru 29 de zile, a transmis Realitatea TV. Purtatorului de cuvant al Politiei Timis, Mirela Draghicioiu, a precizat, marti, potrivit Mediafax, ca tatal unei fetite a depus o sesizare impotriva profesorului, in urma cu o saptamana. Dupa extinderea cercetarilor s-a stabilit ca mai exista o fetita care ar fi fost abuzata de antrenor. Conform sursei .

Ministerul Transporturilor, dispus sa vanda mai mult de 20% din Tarom

In cazul in care, la momentul vanzarii a 20% din actiunile Tarom, prin Bursa de Valori Bucuresti BVB), un investitor strategic ar solicita un procent mai mare din capitalul social al companiei, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii MTI) ar urma sa modifice strategia de privatizare a companiei, cu suplimentarea ceruta, ne-au declarat reprezentantii MTI.

Agricultorii din toata Europa protesteaza la Bruxelles

Agricultori si militanti de pe tot continentul s-au adunat astazi la sediul Uniunii Europene de la Bruxelles pentru a cere o politica alimentara care sa fie mai corecta cu micii fermieri si mai prietenoasa fata mediu si cu tarile in curs de dezvoltare, informeaza AP, conform Antena3. ro.

Agricultori din toata Europa protesteaza la Bruxelles pentru o politica agricola corecta si prietenoasa cu mediul

Agricultori si militanti de pe tot continentul s-au adunat miercuri la sediul Uniunii Europene de la Bruxelles pentru a cere o politica alimentara care sa fie mai corecta cu micii fermieri si mai prietenoasa.

Agricultorii din toata Europa protesteaza la Bruxelles pentru o politica agricola corecta si prietenoasa cu mediul

Agricultori si militanti de pe tot continentul s-au adunat miercuri la sediul Uniunii Europene de la Bruxelles pentru a cere o politica alimentara care sa fie mai corecta cu micii fermieri si mai prietenoasa.

Grecia planuieste sa vanda proprietati in Europa, pentru a-si respecta promisiunile facute FMI

Grecia intentioneaza sa vanda resedinte diplomatice, cladiri de birouri si locuinte, de la Londra la Belgrad, deoarece guvernul continua planul de privatizare pentru a obtine o noua transa din ajutorul.

Liga Campionilor: Detinatoarea trofeului, doar egal pe teren propriu. Messi, din nou decisiv pentru Barcelona

Chelsea Londra, detinatoarea trofeului, a pierdut un avantaj de doua goluri pe teren propriu si a reusit doar o remiza cu Juventus, in timp de Leo Messi a marcat o dubla si a evitat o infrangere rusinoasa.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )