Libnet.ro
UNICEF

23:15

Lansarea FIFA 19 te face sa uiti de Cupa Mondiala din Rusia

Playtech Playtech,
Lansarea FIFA 19 te face sa uiti de Cupa Mondiala din Rusia

In timp ce majoritatea microbistilor viseaza la Campionatul Mondial de la Moscova, EA s-a prezent la E3 2018 pentru a dezvalui viitorul FIFA 19. Era imposibil ca jocurile FIFA sa evite Campionatul Mondial de la Moscova. Din acest motiv, in urma cu aproximativ o luna, cei de la EA au dezvaluit ca vei putea participa []. continuă pe Playtech

10 lucruri mai putin cunoscute despre Cupa Mondiala din Rusia

Turneul final al Campionatului Mondial aduce mai multe noutati, printre care folosirea arbitrajului video sau cea de-a patra schimbare. Pe langa inovatiile intens mediatizate, exista si cateva curiozitati despre aceasta competitie despre care s-a vorbit mai putin. Iata-le pe cele mai interesante:.

Cupa Mondiala. Predictia Goldman Sachs: Brazilia castiga, in finala cu Germania

Analistii bancii de investitii Goldman Sachs, cu sediul la New York, au prezis ca Brazilia va castiga titlul mondial la CM de fotbal 2018 din Rusia, dupa ce va invinge Germania in finala, in timp ce Spania, o .

Cupa Mondiala 2018. David de Gea asteapta scuze publice de la premierul spaniol

Portarul selectionatei de fotbal a Spaniei, David de Gea, a solicitat luni, prin intermediul presei, scuze publice din partea noului sef al guvernului spaniol, Pedro Sanchez, pentru declaratiile facute de acesta i.

FOTO Cupa Mondiala incepe astazi: prezentarea echipelor din Grupa A

Cuma Mondiala de fotbal incepe astazi cu jocul dintre Rusia si Arabia Saudita, care se disputa de la ora 18. 00, in direct la TVR 1.

Investitie record in reclamele pentru Cupa Mondiala

Cheltuielile cu publicitatea ale firmelor chineze pe durata Cupei Mondiale de Fotbal 2018 din Rusia se ridica la nivelul record de 835 de milioane de dolari, transmite publicatia China Daily, care citeaza site-ul Yicai. com.

VIDEO Primele detalii oficiale despre FIFA 19 si trailerul care aduce cea mai imprtanta schimbare din ultimii ani

In cadrul conferintei de gaming de la Los Angeles, Electornic Arts a dat publicitatii ultimele detalii despre titlulrile care urmeaza sa fie lansate atat in acest an cat si in 2019, iar asta include si informatii despre cea mai noua editie a celei mai de succes dintre francizele sale, si anume simulatorul de fotbal FIFA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )