Libnet.ro
UNICEF

22:16

FIFA, mesaj categoric - Cei care vor participa la Superliga Europeana vor fi suspendati

Hotnews Hotnews,
 FIFA, mesaj categoric - Cei care vor participa la Superliga Europeana vor fi suspendati

FIFA a pus capat speculatiilor cu privire la sustinerea pe care ar fi acordat-o infiintarii unei Superligi a Europei, gandita de cluburile bogate de pe Batranul Continent. continuă pe Hotnews

Anuntul transant pentru toti cei care ezita sa se vaccineze anti-Covid. Ministerul Sanatatii spune totul clar

Etapa a doua a vaccinari anti-Covid a inceput si, desi sunt multi oameni care vor si deja s-au programat la vaccin, exista si romani care inca ezita sa faca acest pas. Din ce zic.

Ce trebuie sa stie toti cei care stau la bloc. Scutiri de cheltuieli daca se intampla asta

De multe ori ne intrebam daca exista o legatura intre a fi proprietarul unui apartament din bloc si a fi membru in asociatia de locatari al acelui bloc. Motivul pentru care se invoca de obicei iesirea din asociatie este scaparea de la plata unor cheltuieli lunare. Cu toate acestea, ele oricum vor trebui sa fie .

Noua lista a tarilor din zona galbena: Iese R.Moldova, intra Canada Cei care vin din aceste tari trebuie sa se izoleze 14 zile

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata luni de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, cei care sosesc in Romania din aceste zone fiind obligati sa intre in carantina pentru 14 zile la domiciliu sau intr-o locatie pe care o anunta autoritatilor.

Ministrul Cimpeanu spune ca numarul angajatilor din educatie care vor sa se vaccineze este in crestere de la zi la zi

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri, dupa ce s-a vaccinat anti-COVID-19, ca numarul angajatilor din educatie care vor sa se vaccineze este in crestere de la zi la zi, relateaza Agerpres.

Citu a decis care vor fi atributiile lui Dan Barna si Kelemen Hunor

Premierul Florin Citu a decis, luni, care vor fi atributiile viceprim-ministrilor Kelemen Hunor si D.

Anuntul de la UE pentru cei care se vaccineaza si vor sa faca asta. Ce pregateste chiar acum

In Uniunea Europeana se vorbeste despre conditiile in care se vor desfasura calatoriile anul acesta, in contextul in care toate tarile au inceput vaccinarea populatiei. Toate.

Florin Citu, mesaj pentru bugetarii care cer salarii mai mari: Suntem in criza. Fara o crestere economica sustenabila, fara investitii, nu avem cum sa sustinem acest nivel al salarizarii

Premierul Florin Citu a declarat, miercuri, faptul ca stie foarte bine care sunt nemultumirile bugetarilor referitoare la salarii, dar cunoaste si cererile angajatilor din sectorul privat. Citu a dat de.

CNSU: Cei care intra in Romania dupa 10 zile de la primirea celei de-a doua doze de vaccin, exceptati de la masura carantinarii

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis, luni, ca persoanele care intra intra in Romania dupa 10 zile de la primirea celei de-a doua doze de vaccin sunt exceptate de la masura carantinarii. Aceeasi decizie a fost luata si in cazul persoanelor care intra in contact cu un caz confirmat, daca contactul a avut loc la mai mult de zece zile de la primirea dozei de rapel, transmite News. ro.

Mare atentie, romani: vestea surpriza pentru toti cei care stau la bloc. Trebuie sa afli urgent

Majoritatea romanilor care stau la bloc stiu de asociatia de proprietari si au o vaga idee de mecanismele guvernarii unui bloc. Dar mai sunt detalii de aflat, cum e cel de fata. Multi.

Ce se intampla, de fapt, cu cei care nu se vaccineaza. Anuntul doctorului Virgil Musta pentru toti romanii

A doua etapa de vaccinare a inceput. Mai cu probleme, cu rezolvari, romanii care sunt eligibili pentru aceasta etapa au inceput sa fie programati pentru prima doza. in ciuda faptului ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2228 seconds )