Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce se intampla, de fapt, cu cei care nu se vaccineaza. Anuntul doctorului Virgil Musta pentru toti romanii

Playtech Playtech,
Ce se intampla, de fapt, cu cei care nu se vaccineaza. Anuntul doctorului Virgil Musta pentru toti romanii

A doua etapa de vaccinare a inceput. Mai cu probleme, cu rezolvari, romanii care sunt eligibili pentru aceasta etapa au inceput sa fie programati pentru prima doza. in ciuda faptului ca. continuă pe Playtech

Ce trebuie sa stie toti cei care stau la bloc. Scutiri de cheltuieli daca se intampla asta

De multe ori ne intrebam daca exista o legatura intre a fi proprietarul unui apartament din bloc si a fi membru in asociatia de locatari al acelui bloc. Motivul pentru care se invoca de obicei iesirea din asociatie este scaparea de la plata unor cheltuieli lunare. Cu toate acestea, ele oricum vor trebui sa fie .

Noua lista a tarilor din zona galbena: Iese R.Moldova, intra Canada Cei care vin din aceste tari trebuie sa se izoleze 14 zile

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata luni de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, cei care sosesc in Romania din aceste zone fiind obligati sa intre in carantina pentru 14 zile la domiciliu sau intr-o locatie pe care o anunta autoritatilor.

Ce se intampla cu romanii care nu si-au contestat amenzile. Fiscul a facut anuntul zilei

S-a aflat ce se intampla cu romanii care nu si-au contestat amenzile. Fiscul a facut anuntul zilei. Este vorba despre romanii care au fost amendati in perioada starii de urgenta. Ce se intampla, cititi in randurile de mai jos. Vesti proaste pentru romanii amendati in timpul starii de urgenta. A fost facut auntul devastator S-a .

CNSU: Cei care intra in Romania dupa 10 zile de la primirea celei de-a doua doze de vaccin, exceptati de la masura carantinarii

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis, luni, ca persoanele care intra intra in Romania dupa 10 zile de la primirea celei de-a doua doze de vaccin sunt exceptate de la masura carantinarii. Aceeasi decizie a fost luata si in cazul persoanelor care intra in contact cu un caz confirmat, daca contactul a avut loc la mai mult de zece zile de la primirea dozei de rapel, transmite News. ro.

Ministrul de externe german: Cei care s-au vaccinat antiCovid ar trebui sa aiba mai multe libertati

Oamenii care au fost vaccinati impotriva COVID-19 ar trebui sa poata merge la restaurante si cinematografe mai devreme decat altii, a spus ministrul afacerilor externe al Germaniei, Heiko Maas. Opinia ministrului contrazice alti membri ai cabinetului care pana acum s-au opus libertatilor speciale pentru cei vaccinati, scrie Reuters.

Ce au descoperit cei care investigheaza cauzele incidentului care a lasat nord-vestul Romaniei fara curent Frecventa din nord-vestul Europei a scazut, in timp ce in sud-est a crescut

Europa a fost separata in doua, pe 8 ianuarie 2021, din cauza intreruperilor de pe reteau de transport produse intr-un timp foarte scurt, transmite Asociatia Operatorilor de Transport si Sistem din Europa ENTSO-E, care in acest moment investigheaza cauzele care au lasat fara curent mai multe tari, iar in Romania judetele din nord-vest. inca nu au fost depistate cauzele, insa s-a descoperit ca la ora 15. 05 ora Romaniei), frecventa in nord-vestul Europei continentale a scazut initial la o valoare de 49,74 Hz, timp de 15 secunde.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )