Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fifor, dupa ce Codrin Stefanescu a sustinut ca exista o lista neagra in partid

România Liberă România Liberă,
Fifor, dupa ce Codrin Stefanescu a sustinut ca exista o lista neagra in partid

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, joi seara, dupa ce Codrin Stefanescu a afirmat c. continuă pe România Liberă

Fifor, dupa ce Codrin Stefanescu a sustinut ca exista o lista neagra: Nu face nimeni liste in PSD. Nimeni nu-i da afara pe Stefanescu, pe Radulescu

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, joi seara, dupa ce Codrin Stefanescu a afirmat ca exista o lista neagra in partid, ca nu face nimeni liste in PSD, ca este o poveste si nimeni nu-i va da afara pe Codrin Stefanescu, Catalin Radulescu sau Liviu Plesoianu din partid. Fifor spune, insa, ca la congres a fost o competitie deschisa, iar unii au castigat si unii au pierdut.

Codrin Stefanescu: A aparut lista neagra din PSD. Ce nume sunt acolo

Codrin Stefanescu a spus ca a aparut o lista neagra in PSD. Mi-au spus cativa colegi de incredere ca a aparut in partid Lista Neagra din PSD. Am facut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteti.

Lista neagra in PSD. Ce ministri vor fi remaniati, potrivit lui Codrin Stefanescu

Codrin Stefanescu a marturisit, intr-un mesaj de pe o retea de socializare, ca exista o lista o lista neagra in PSD. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteti toti! Codrin Stefanescu a dezvaluit lista neagra in PSD Codrin Stefanescu, fostul secretar al Partidului Social Democrat, a intervenit in direct la Antena 3 pentru a explica .

Codrin Stefanescu: Am facut rost de lista neagra a PSD. E regretabil ca am colegi care tac si nu mai spun nimic

Codrin Stefanescu a marturisit pe pagina personala de Facebook ca exista o lista neagra in PSD. Fostul secretar al PSD a intervenit in direct la Antena 3 si a explicat intreaga.

Codrin Stefanescu: A aparut in partid lista neagra din PSD

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD si apropiat al lui Liviu Dragnea, scrie pe Facebook .

Fifor: Lista neagra e o poveste.Nimeni nu ii da afara din PSD pe Stefanescu, Radulescu si Plesoianu Despre Negoita: Faptul ca iesi in public si calci in picioare PSD nu e in regula

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat ca lista neagra pe care s-ar afla diferiti social-democrati, despre care vorbeste Codrin Stefanescu, este o poveste si ca nimeni nu il da pe acesta afara din partid sau pe Catalin Radulescu, ori Liviu Plesoianu, potrivit Mediafax. Fifor a mai declarat ca membri ai CEx au reactionat fata de faptul ca Robert Negoita calca in picioare in spatiul public tot ceea ce inseamna PSD.

Codrin Stefanescu provoaca panica in partid: Am facut rost de lista neagra. Sunteti toti

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat joi seara pe Facebook ca a facut rost de o lista neagra din PSD, afirmand ca pe ea sunteti toti.

Val de EXECUTII in PSD - Codrin Stefanescu prezinta LISTA NEAGRA: Sunteti toti

Marele pierzator la Congresul PSD, Codrin Sefanescu anunta ca a facut rost de lista neagra si ca vor urma executii in partid. Mi-au spus cativa colegi de incredere ca a aparut in partid Lista.

Codrin Stefanescu a dezvaluit ce munca face Liviu Dragnea la Rahova. Nu a mai vrut la bucatarie

Corin Stefanescu a dezvaluit ce munca presteaza fostul presedinte al Partidului Social Politic in inchisoare. Liviu Dragnea nu a mai vrut sa munceasca la bucatarie. Codrin Stefanescu a dezvaluit ce munceste Dragnea la Rahova S-a aflat ce munceste Liviu Dragnea! Acest detaliu a fost facut public de Codrin Stefanescu. Fostul lider al PSD a trecut .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )