Libnet.ro
UNICEF

10:00

Le Figaro: Romanii, aratati tot mai mult cu degetul. Numarul mare de infectari ne asaza pe lista neagra a Europei

B1 B1,
Le Figaro: Romanii, aratati tot mai mult cu degetul. Numarul mare de infectari ne asaza pe lista neagra a Europei

Romanii devin mai izolati de restul lumii cu fiecare zi care trece si aduce un nou record alnumarului de cazuri de coronavirus. Presa internationala se teme ca Romania va deveniBrazilia. continuă pe B1

Le Figaro: Covid-19: Romanii, aratati din ce in ce mai mult cu degetul

Cresterea numarului cazurilor de coronavirus in Romania genereaza preocupari, mai multe tari anuntand restrictii pentru cetatenii romani, scrie jurnalistul Paul Cozighian intr-un articol publicat in cotidianul Le Figaro.

Situatia COVID-19 din Romania, vazuta prin ochii jurnalistilor francezi. Romanii, aratati din ce in ce mai mult cu degetul

Jurnalistii francezi au scris despre cresterea uriasa a cazurilor de coronavirus din Romania si despre restrictiile impuse de mai multe tari pentru cetatenii romani.

Business report: Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Averile primarilor din Romania: azi, Gabriela Firea. Romanii, tot mai inghesuiti. Circa 100.000 de romani deconectati pentru ca n-au platit factura la curent

Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Unii cred ca e magnific fara turisti, dar o sa-si schimbe parerea cand somajul va exploda * Averile primarilor din Romania. Gabriela Firea - bani, proprietati si bijuterii, dupa primul mandat la Primaria Capitalei * Ce s-a intamplat cu pensiile romanilor in pandemie: Un singur fond a rezistat pe plus * Romanii, tot mai inghesuiti: Suprafata medie a locuintelor livrate in 2019 in Romania a scazut la 63 mp, cel mai putin din ultimii 20 de ani * Aproape 100. 000 de romani au fost deconectati anul trecut pentru ca n-au platit factura la curent. Unde au fost cei mai multi * Presedintele Bundesbank avertizeaza: Emiterea de datorie comuna de catre UE trebuie sa ramana o exceptie * ANRE: RADET nu si-a facut planul de revizii si reparatii anul trecut. Probleme similare sunt in toata tara. Oamenii pot ramane fara apa calda si caldura.

Val de internari, pe fondul tot mai multor cazuri de infectie cu coronavirus. Cinci spitale din Capitala devin unitati suport COVID-19 (VIDEO)

Val de internari in unitatile medicale trateaza infectia cu noul coronavirus in Romania. Managerii cauta solutii pentru a face fata numarului tot mai mare imbolnaviri, intrucat sunt din ce in ce mai.

Un clujean munceste aproape 12 ani ca sa-si cumpere un apartament. Un brasovean doar 10, iar un giurgiuvean putin peste 5 ani. Iar Noua Casa va ingreuna si mai mult situatia

Cu salariile usor diminuate din cauza pandemiei si pe o piata imobiliara in efervescenta mai ales din cauza programului guvernamental Noua Casa, un roman va trebui sa lucreze mai mult pentru a-si cumpara un apartament. HotNews a analizat 21 de capitale de judet din Romania, pe baza datelor privind salariile nete transmise de Institutul National de Statistica) si a pretutilor comunicate de imobiliare. ro. Clujul ramane orasul cel mai scump, unde pentru un apartament de 60 de metri patrati ar trebui sa lucrezi aproape 12 ani pentru a-l putea achizitiona. Cu cateva luni mai mult decat cu un an in urma. Vestea proasta e ca apartamentele se vor scumpi, spun specialisti care nu au interese in domeniul imobiliar.

Digi 24: Oamenii risca mai mult sa se imbolnaveasca de COVID-19 acasa decat in afara locuintei, spune un nou studiu

Epidemiologii sud-coreeni au descoperit ca oamenii risca mai mult sa se imbolnaveasca de Covid-19 acasa, de la membrii familiei, decat in exteriorul locuintei.

Cum se imbogatesc si mai mult Google si Facebook de pe urma pandemiei

Google si Facebook sunt gigantii digitali care nu simt criza actuala, ba din contra. Reusesc sa se imbogateasca si mai tare pentru ca multe comportamente de consum si nu numai s-au.

La film, teatru sau concert, in parcuri. Mai mult ca oricand, proiectele mixte IULIUS redefinesc scena cultural-artistica a marilor orase

Scena s-a mutat exclusiv in aer liber pentru mai toate evenimentele culturale. in aceasta perioada cu restrictii, multe institutii artistice isi regandesc strategia si cauta solutii pentru a-si continua activitatea. Prezente deja in viata sociala si implicate activ in programul cultural al marilor orase, proiectele mixte au devenit poli principali de desfasurare a evenimentelor. in principal, pentru ca ofera spatii generoase, in aer liber, unde poate fi pastrata distanta fizica impusa si unde publicul este deja prezent.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )