Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fii Mos Craciun pentru o zi. Spectacol caritabil gazduit de Teatrul V. I. Popa

Adevărul Adevărul,
Fii Mos Craciun pentru o zi. Spectacol caritabil gazduit de Teatrul V. I. Popa

Luni, 22 decembrie 2014, de la ora 11. 00, pe scena Teatrului Victor Ion Popa Barlad va avea loc o campanie umanitara pentru copiii defavorizati sustinuta de Asociatia Create Yourself din Bucuresti, actiune la care teatrul contribuie cu un spectacol pentru copii: Printesa, pescarul si balaurul. continuă pe Adevărul

Surprize de Craciun pentru sute de copii nevoiasi

Mai multi tineri si-au luat sarcina de a tine locul lui Mos Craciun pentru sute de copii din familii sarace, la care, pana acum, sarbatorile de iarna veneau fara cadouri si fara brad. Au batut din.

Copiii din Galati sunt invitati sa calatoreasca pe traseele lui Mos Craciun

Incepand de pe 15 decembrie si pana pe 7 ianuarie, vor circula prin Galati autobuzul si tramvaiul lui Mos Craciun. Cele doua mijloace de transport in comun sunt usor de recunoscut, pentru ca sunt impodobite cu simboluri specifice sarbatorilor de iarna, iar la lasarea intunericului, li se aprind ghirlandele de luminite, cu care au fost ornate.

Saptamana asta il intalnesti pe Mos Craciun la Banca Transilvania

In perioada 15-20 decembrie a. c. , Banca Transilvania a pregatit o surpriza pentru copiii mici si mari: rand pe rand, in una din sucursalele din Bucuresti. Iata unde il poti intalni pe Mosul.

VIDEO Patinoarul din Hunedoara a fost deschis in Oraselul lui Mos Craciun

Patinoarul artificial din Hunedoara a fost deschis si va functiona atat timp cat vremea va permite. Patinoarul a fost amenajat in Oraselul lui Mos Craciun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )