Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surprize de Craciun pentru sute de copii nevoiasi

Antena3 Antena3,
Surprize de Craciun pentru sute de copii nevoiasi

Mai multi tineri si-au luat sarcina de a tine locul lui Mos Craciun pentru sute de copii din familii sarace, la care, pana acum, sarbatorile de iarna veneau fara cadouri si fara brad. Au batut din. continuă pe Antena3

CISIORDANIA: Un palestian a atac cu ACID mai multi israelieni, inclusiv copii

Un palestian a atac cu ACID mai multi israelieni, inclusiv copii, in Cisiordania, in apropiere de Ierusalim .

Dragnea: Pregatim surprize placute pentru PSD. Incepem cu colegii ce n-au stiut sa-si gestioneze puterea

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca el si Victor Ponta pregatesc surprize placute pentru partid, in perioada care a ramas pana la congresul din martie 2015, el aratand ca vor incepe cu colegii care nu au.

Printul Charles a cheltuit peste 200.000 de euro pe cadouri de Craciun pentru angajati si prieteni

Printul Charles le-a pregatit deja cadourile de Craciun prietenilor si angajatilor sai. Este vorba despre genti de voiaj personalizate, pemtru care a scos din buzunar nu mai putin de 175. 000 de lire sterline.

Targul de Craciun din Sibiu, printre cele mai frumoase din lume!

Romania are un nou motiv de mandrie la nivel international, dupa ce Targul de Craciun din Sibiu a fost inclus de publicatia spaniola El Mundo in topul celor mai frumoase din lume! .

Cadouri de Craciun pentru copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

A venit timpul sa va prezentam acum o lista cu cele mai bune oferite la gadgeturile pe care leputetifacecadou celor mici cu ocazia Craciunului. Craciunul este probabil cea mai frumoasa perioada din tot anul pentruun copil si de aceea este foarte important sa luati cadouri despre care stiti ca il vor face fericit. Dupa ce v-am prezentat liste cu cadouri pentru el si pentru ea, este acum timpul sa va recomandam cateva idei de cadouri pentru cei mici. Celezece gadgeturi [].

Cadouri de Craciun pentru ea: cele mai bune oferte la dispozitive pe care le poti face cadou

Dupa ce ti-am prezentat o lista cu potentiale cadouri pentru el, este acum randul sa iti recomandam cateva gadget-uri pe care i le poti face ei cadou. Cand vine vorba de cadouri, nu ai cum sa dai gres vreodatacu cele mai noi dispozitive, fie ca este vorba despre telefoane, tablete, camere foto sau e-book reader-e. eMAG are in aceasta perioada o lista cu cateva produse ideale pe care i le poti face ei cadou, iar Playtech a selectat pe cele [].

Valcov, despre bugetul pe 2015: Mai multi bani pentru toate domeniile, mai putin pentru SIE si STS

Bugetul pentru anul viitor prevede cresteri pentru toate domeniile, mai putin SIE si STS. Precizarea a fost facuta de ministrul Bugetului, Darius Valcov, in exclusivitate la emisiunea QA, cu Alessandra .

Bugetul pe 2015: Mai multi bani la Agricultura, Finante, Fonduri Europene si mai putini la Sanatate si Interne

Bugetul de anul viitor prevede bani mai multti pentru ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor si Economiei, in timp ce alocarile pentru ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor fi mai mici.

Buget 2015: Cine primeste mai multi bani anul viitor si de unde se taie

Ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor, Economiei vor avea bugete mai mari anul viitor, in timp ce alocarile pentru ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor.

Afganistan: Atentat sinucigas cu mai multi morti, la Institutul Francez din Kabul

Mai multe persoane au murit intr-un atac terorist sinucigas, joi, la Institutul Francez din Kabul, anunta ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, citat de AFP, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )