Libnet.ro
UNICEF

07:46

Fiica Andreei Marin cu Stefan Banica Jr. a implinit 13 ani. Cum arata acum Violeta (FOTO)

B1 B1,
Fiica Andreei Marin cu Stefan Banica Jr. a implinit 13 ani. Cum arata acum Violeta (FOTO)

Pe 15 decembrie 2020, Ana Violeta, fiica Andreei Marin 45de ani) si a cantaretului Stefan Banica Junior 52 de ani) a implinit 13 ani. Fiica Andreei Marin cu Stefan Banica Jr. a implinit 1. continuă pe B1

Imagine ireala cu fiica Andreei Marin. Cum arata Violeta acum: Cu ochi de cer senin!

Marti, 15 decembrie, Ana Violeta, fiica Andreei Marin, a implinit varsta de 13 ani. Desi in general prezentatoarea TV abordeaza cu discretie viata comorii sale, in fiecare an, in ziua festiva, impartaseste cu fanii imagini de colectie care o surprind pe minunea sa. Zi mare pentru Andreea Marin si Stefan Banica. Violeta a implinit 13 .

Cum arata casa Andreei Marin pentru sarbatorile de iarna. Vedeta TV s-a ocupat in cel mai mic detaliu

Andreea Marin se pregateste de venirea Craciunului. Astfel ca prezentatoarea de la TVR 1 si-a imbracat casa ca de sarbatoare. Aceasta a postat o serie de imagini superbe pe contul ei de Instagram, facand si declaratii emotionante. Cum arata casa Andreei Marin pentru sarbatorile de iarna Andreea Marin pastreaza traditia sarbatorilor de iarna, astfel ca .

Un copil de 13 ani s-a spanzurat la Timisoara

Un copil de 13 ani, din Timisoara, s-a spanzurat in camera sa, trupul neinsufletit fiind gasit chiar de tatal sau, politist local, cu care locuia. Politistii au deschis dosar penal, in acest caz, scrie News.

Un copil de 13 ani, gasit spanzurat intr-o locuinta din Timisoara. Baiatul nu a lasat in urma niciun mesaj

Tragedie intr-o familie din Timisoara. Un copil de numai 13 ani s-a sinucis, fara sa lase vreun bilet dejustificare.

Drama intr-o familie din Timisoara. Un baiat de 13 ani si-a pus capat zilelor chiar in camera sa. Cum a fost gasit de tatal sau

Un adolescent de 13 ani a decis sa se sinucida, lasand in urma sa un ocean de tristete. Cel care a descoperit trupul neinsufletit al baiatului a fost chiar tatal sau, politist local in Timisoara. in ciuda interventiei rapide a medicilor, baiatul nu a mai avut nicio sansa de supravietuire. Ce suparare ar fi avut .

AVBS Credit a intermediat credite in valoare de peste 300 milioane de euro in 13 ani de activitate

AVBS Credit a intermediat pe parcursul celor 13 ani de activitate credite in valoare cumulata de peste 300 milioane de euro, pentru mai mult de 16. 000 de clienti, conform unuic omunicat trimis redactiei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )