Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiica celei mai batrane mame din Romania s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cum arata Eliza acum - FOTO

Antena3 Antena3,
Fiica celei mai batrane mame din Romania s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cum arata Eliza acum - FOTO

Fiica celei mai batrane mame din Romania, Adriana Iliescu, s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Eliza are 12 ani si este o eleva model. Ea a castigat diplome la diverse olimpiade,. continuă pe Antena3

NIMENI nu se astepta la ASA CEVA din partea lui FUEGO, unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania! Chiar el a facut ANUNTUL

Paul Surugiu, cunoscut ca si Fuego, va incepe un turneu, in curand. Artistul a primit in dar un sacou special pe care a promis ca il va purta in spectacolele din turneul ce urmeaza.

Observatorul ALMA a detectat structuri de praf rece in jurul celei mai apropiate stele

Observatorul ALMA din Chile a detectat o centura de praf in jurul Proxima Centauri, steaua cea mai apropiata de Sistemul Solar, anunta ESO - European Sounthern Observatory. Datele indica, de asemenea, prezenta unei centuri de praf exterioare, cu o temperatura si mai scazuta, si contureaza posibilitatea prezentei unui sistem planetar elaborat. Sistemul planetar Proxima Centauri este deosebit de interesant deoarece exista planuri - proiectul Starshot - pentru explorarea directa a sistemului cu ajutorul unor microsonde. O cunoastere a mediului din jurul stelei este esentiala pentru planificarea unei astfel de misiuni.

Studiu de mistery shopping: Serviciile medicale din Romania raman inca la un nivel de calitate minimal

Serviciile medicale din Romania raman inca la un nivel de calitate minimal de doar 63,39%) dupa cel mai recent studiu de Mystery Shopping efectuat de echipa VBS Business Solutions. La nici unul dintre cele sapte cabinetele de planificare familiala evaluate, afiliate spitalelor de stat din Bucuresti, pacientul nu a avut perceptia ca recomandarile oferite de medic sunt, cu siguranta, cele mai potrivite pentru el.

[P] Euromoney: PeliFilip, cea mai buna casa de avocatura in domeniul imobiliar din Romania in 2017

PeliFilip a fost desemnata cea mai buna casa de avocatura in domeniul Real Estate din Romania, in urma Euromoney Real Estate Survey 2017. Sondajul, care s-a bazat pe 2462 de raspunsuri din partea companiilor care folosesc servicii juridice in Real Estate - dezvoltatori imobiliari, consilieri, investitori, institutii financiare, a recunoscut excelenta acestui tip de servicii oferite de PeliFilip.

Cel mai bun restaurant din Europa este in Romania (FOTO)

Desi romanii sunt desconsiderati si socotiti cetateni de mana a doua ai Europei, ne putem mandri cu cel mai bun restaurant din Europa. in urma concursului Haute Grandeur Global Hotel.

Cea mai mare competitie de robotica din Romania, la UPB

Un numar de 116 echipe din sapte tari vor participa, de vineri pana duminica, la cea mai mare competitie anuala de robotica din Romania - ROBOCHALLENGE, care va avea loc la Universitatea Politehnica din Bucuresti, potrivit Agerpres.

O veste trista ZGUDUIE showbiz-ul din ROMANIA: Este vorba de Laurette... A inceput sa ... E CUMPLIT (FOTO)

Din pacate, o veste trista ZGUDUIE showbiz-ul din Romania. Este vorba de celebra vedeta Laurette, impalicata intr-o relatie atipica cu afaceristul Ciprian Nistor, incarcerat la.

Splitarea TVA poate duce la blocarea mediului de afaceri din Romania

Folosirea variantei maximale de splitare a tranzactiilor purtatoare de TVA ar putea sa duca la blocarea completa a mediului de business din Romania. Este concluzia unei discutii pe care Romania libera a avut-o cu consultantul fiscal Adrian Benta.

Armani Exchange a deschis primul magazin din Romania, in Baneasa Shopping City

Armani isi continua expansiunea in retail cu deschiderea noului sau magazin, Armani Exchange, primul din Romania, la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti.

DOLIU in presa din Romania: Un cunoscut JURNALIST a incetat din viata

Presa din Romania este in stare de soc. Un cunoscut scriitor si jurnalist a incetat din viata la varsta de 76 de ani, anuntaCancan. Este vorba despre Victor Nita, jurnalist la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )