Libnet.ro
UNICEF

08:00

Studiu de mistery shopping: Serviciile medicale din Romania raman inca la un nivel de calitate minimal

Hotnews Hotnews,
 Studiu de mistery shopping: Serviciile medicale din Romania raman inca la un nivel de calitate minimal

Serviciile medicale din Romania raman inca la un nivel de calitate minimal de doar 63,39%) dupa cel mai recent studiu de Mystery Shopping efectuat de echipa VBS Business Solutions. La nici unul dintre cele sapte cabinetele de planificare familiala evaluate, afiliate spitalelor de stat din Bucuresti, pacientul nu a avut perceptia ca recomandarile oferite de medic sunt, cu siguranta, cele mai potrivite pentru el. continuă pe Hotnews

Armani Exchange a deschis primul magazin din Romania, in Baneasa Shopping City

Armani isi continua expansiunea in retail cu deschiderea noului sau magazin, Armani Exchange, primul din Romania, la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti.

O veste trista ZGUDUIE showbiz-ul din ROMANIA: Este vorba de Laurette... A inceput sa ... E CUMPLIT (FOTO)

Din pacate, o veste trista ZGUDUIE showbiz-ul din Romania. Este vorba de celebra vedeta Laurette, impalicata intr-o relatie atipica cu afaceristul Ciprian Nistor, incarcerat la.

Splitarea TVA poate duce la blocarea mediului de afaceri din Romania

Folosirea variantei maximale de splitare a tranzactiilor purtatoare de TVA ar putea sa duca la blocarea completa a mediului de business din Romania. Este concluzia unei discutii pe care Romania libera a avut-o cu consultantul fiscal Adrian Benta.

[P] Euromoney: PeliFilip, cea mai buna casa de avocatura in domeniul imobiliar din Romania in 2017

PeliFilip a fost desemnata cea mai buna casa de avocatura in domeniul Real Estate din Romania, in urma Euromoney Real Estate Survey 2017. Sondajul, care s-a bazat pe 2462 de raspunsuri din partea companiilor care folosesc servicii juridice in Real Estate - dezvoltatori imobiliari, consilieri, investitori, institutii financiare, a recunoscut excelenta acestui tip de servicii oferite de PeliFilip.

Fiica celei mai batrane mame din Romania s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cum arata Eliza acum - FOTO

Fiica celei mai batrane mame din Romania, Adriana Iliescu, s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Eliza are 12 ani si este o eleva model. Ea a castigat diplome la diverse olimpiade,.

DOLIU in presa din Romania: Un cunoscut JURNALIST a incetat din viata

Presa din Romania este in stare de soc. Un cunoscut scriitor si jurnalist a incetat din viata la varsta de 76 de ani, anuntaCancan. Este vorba despre Victor Nita, jurnalist la.

O celebra prezentatoare din Romania si-a ridicat fusta in direct: A crezut ca are un paianjen in chiloti! (FOTO, VIDEO)

O celebra prezentatoare din Romania a ajuns in presa britanica, dupa ce si-a ridicat fusta in direct, lasandu-si lenjeria intima la vedere. Daily Mail scrie ca prezentatoarea Ilinca.

Cea mai mare competitie de robotica din Romania, la UPB

Un numar de 116 echipe din sapte tari vor participa, de vineri pana duminica, la cea mai mare competitie anuala de robotica din Romania - ROBOCHALLENGE, care va avea loc la Universitatea Politehnica din Bucuresti, potrivit Agerpres.

Florian Bodog: Ministerele Sanatatii si Turismului vor alcatui pachete turistice care sa includa servicii medicale

Ministerul Sanatatii si Ministerul Turismului vor include serviciile medicale din Romania in pachete turistice, astfel ca pacientul care doreste sa se trateze in Romania va beneficia, pe langa tratamentul medical de care are nevoie, de transport,.

Serviciile medicale isi fac loc in pachetele turistice

Ministrul Sanatatii spune ca tratamentele medicale cele mai cautate de catre pacientii straini sunt cele stomatologice, balneare, precum si cele oferite de chirurgia plastica si estetica.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )