Libnet.ro
UNICEF

19:45

Fiica lui Dem Radulescu, despre cele mai controversate roluri: Nuditatea are un rost!

Playtech Playtech,
Fiica lui Dem Radulescu, despre cele mai controversate roluri: Nuditatea are un rost!

Cu un tata ca Dem Radulescu si o mama ca Adriana Schiop, Irina Radulescu nu avea cum sa se indeparteze prea mult de actorie. Pentru ca, nu-i asa, ce naste din actorie, actorie mananca! Actrita a acordat, recent un interviu revistei Viva, in care a mai dat laoparte din misterele care o inconjoara. Prefer sugestia . continuă pe Playtech

Care sunt, de fapt, cele mai bune luni pentru a vizita Grecia. Date noi, tinand cont de incalzirea globala

Toata lumea spune ca cele mai bune luni pentru a vizita Grecia sunt cele de primavara, inceputul verii si apoi de la finalul lui septembrie pana la mijlocul lui octombrie. in aceste perioade va puteti bucura de vreme blanda, preturi mai bune, evitati aglomeratia si canicula. in iulie, august si la inceput de septembrie temperaturile .

Cele mai cumplite trei maladii care au lovit Romania. Cea mai crunta epidemie a facut peste 300.000 de victime

In trecut, teritoriul actual al Romaniei a fost lovit de epidemii devastatoare. Cele mai cunoscute si cele mai ucigatoare au fost cele de ciuma, holera si tifos exantematic.

Cele mai mari banci europene isi inchid sucursalele. Toti angajatii s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe clienti

Cele mai mari banci europene au decis sa-si inchida mii de sucursale pentru a evita raspandirea coronavirusului, dar si-au mobilizat in intregime angajatii pentru a ii ajuta pe clienti sa depaseasca aceasta criza exceptionala.

Decretul Starii de Urgenta publicat in Monitorul Oficial. Care sunt cele mai aspre masuri luate!

Conform unui comunicat transmis astazi, de catre Presedintele Iohannis, Romania intra in Starea de Urgenta, pe baza unui decret dat si semnat de Presedinte. Tot astazi, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei va fi pentru 30 de zile. UPDATE: Decretul dat de Presedintele Iohannis, prin care se declara .

Madrid, Catalunia si Pais Vasco, cele mai afectate regiuni din Spania. Numarul de infectari pe fiecare regiune (FOTO, VIDEO)

Madrid, Catalunia, Pais Vasco, Castilla La Mancha si Castilla y Leon sunt regiunile cu cele mai multe cazuri de infectari cu coronavirusul Covid-19, se arata in datele raportate sambata de Ministerul.

Prognoza meteo 14 martie. Vin ploile in Romania. Unde vor fi cele mai scazute temperaturi

Agentia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo valabila pentru data de 14 martie. Astfel, aflam ca vremea se anunta ploioasa pe tot parcursul zilei. Temperaturile vor scadea destul de mult, mai ales in zonele subcarpatice, iar precipitatiile isi vor face aparitia, chiar si sub forma de ninsoare. Meteorologii au emis prognoza meteo valabila pentru .

Cele mai amuzante bancuri despre soldati. Cum incearca un tanar sa scape de inrolarea obligatorie

Va prezentam o colectie de bancuri despre soldati si armata. Puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le stiti.

Cum prepari cele mai pufoase briose de post - Reteta simpla si delicioasa

In plina perioada a postului Pastelui, cel mai lung si aspru dintre toate cele patru din an, o gustare care sa-ti insoteasca ceasca de cafea de dimineata este perfecta. Avem pentru tine o recomandare: reteta de briose pufoase. Ai ghicit! De post!.

Top: cele mai ieftine masini electrice din Romania

Schimbarea incepe cu tine, spune o vorba de duh. Daca te-ai saturat de poluarea din oras, poti incepe sa arzi mai putin gaz, cumparandu-ti un autoturism hibrid sau chiar electric. Si statul te sustine cu p.

Ce presupune starea de urgenta. Cele mai importante 12 masuri. Efecte directe pentru populatie. S-a aplicat doar pentru Miron Cozma

Presedintele Klaus Iohannis va decreta stare de urgenta la inceputul saptamanii viitoare ca masura suplimentara pentru a combate raspandirea coronavirusului. Starea de urgenta e reglementata de o ordonanta de urgenta din 1999, adoptata pentru a bloca asaltul minerilor din Valea Jiului, condusi de Miron Cozma, spre Capitala. Ulterior, ordonanta a mai suferit cateva modificari in Parlament in timpul guvernarii Nastase. Iata ce prespune.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )