Libnet.ro
UNICEF

23:01

Ce presupune starea de urgenta. Cele mai importante 12 masuri. Efecte directe pentru populatie. S-a aplicat doar pentru Miron Cozma

Adevărul Adevărul,
Ce presupune starea de urgenta. Cele mai importante 12 masuri. Efecte directe pentru populatie. S-a aplicat doar pentru Miron Cozma

Presedintele Klaus Iohannis va decreta stare de urgenta la inceputul saptamanii viitoare ca masura suplimentara pentru a combate raspandirea coronavirusului. Starea de urgenta e reglementata de o ordonanta de urgenta din 1999, adoptata pentru a bloca asaltul minerilor din Valea Jiului, condusi de Miron Cozma, spre Capitala. Ulterior, ordonanta a mai suferit cateva modificari in Parlament in timpul guvernarii Nastase. Iata ce prespune. continuă pe Adevărul

RECORD GRIGORESCU Cele mai multe picturi de Grigorescu, intr-o licitatie

Nicolae Grigorescu, Marele Maestru al artei romanesti, semneaza cele mai multe lucrari aflate vreodata intr-o licitatie. Pentru prima data 6 tablouri grigoresciene, unele celebre, se intalnesc in Licitatia de Primavara, cel mai mare eveniment anual al pietei romanesti de arta din primul trimestru.

Coronavirus: Linie telefonica gratuita pentru romanii care sufera de anxietate sau atacuri de panica. Ce persoane sunt cele mai predispuse

DepreHUB, primul hub anti-depresie din Romania, deschide o linie telefonica anti-anxietate, in contextul raspandirii infectiei cu Coronavirus COVID-19 la nivel national si al starii de ingrijorare generata in randul populatiei. Categoriile cele mai predispuse la anxietate in aceasta perioada sunt adultii cu tulburari emotionale, copiii si medicii sau alti furnizori de servicii medicale, potrivit medicului psiholog Yolanda Cretescu, fondatoarea depreHUB.

Meseriile care vor fi la mare cautare, peste 10 sau 20 de ani. Cele mai mari salarii, in aceste domenii

O serie de meserii vor deveni din ce in ce mai cautate in urmatorii ani, in timp ce altele vor disparea, cata vreme noile tehnologii ne schimba in mod constant viata si duc la aparitia de noi profesii. Viata de astazi difera mult de cea pe care am trait-o acum 10 ori 20 de ani, .

Ce arme avem in maini impotriva coronavirusului. Cele mai simple reguli, ce e interzis sa facem

O serie de recomandari sunt transmise catre populatie pentru a limita raspandirea imbolnavirilor cu COVID-19. Sfaturile Grupului de Comunicare Strategica privesc o conduita sociala responsabila din partea fiecaruia dintre noi. Daca sunt respectate cele mai banale reguli de bun-simt putem evita transmiterea infectiei.

Coronavirus. Basescu considera ca trebuia declarata starea de urgenta de mai bine de o luna: Iohannis face o mare greseala Trebuie interzis orice zbor in Europa

Traian Basescu il critica, sambata, pe Facebook, pe presedintele Klaus Iohannis, subliniind ca a facut o mare greseala ca nu a declarat stare de urgenta pana acum, intrucat trebuia declarata de mai bine de o luna. Mai mult, fostul sef de stat critica si politrucii care se vantura prin fata camerelor de luat vederi incercand cu disperare sa dea impresia de competenta. Sunt niste ignoranti cocotati in varful tarii care pur si simplu cred ca o epidemie de Coronavirus se stinge cu salvarile lui Arafat, incompetenta lui Orban, talentul de actor al lui Velea si satisfactia deplina a Presedintelui Romaniei pentru succesul cu care Orban a condus operatiunile, a mai scris Basescu.

Pandemia de coronavirus. Cele mai sigure surse de informare, pentru a evita stirile false

Pana astazi, 12 martie, la nivel national au fost confirmate 49 de cazuri de cetateni infectati cu virusul COVID 19 coronavirus) pe teritoriul Romaniei.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Animalul de companie

- Bula, nu mai chinui pisica! - Dar mama, zau ca n-am ce sa-i fac. Eu doar o tin! Si ea trage! .

Top 10 cele mai populare rase de pisici din lume

Indiferent daca esti in cautarea unui companion felin care este vorbaret si are nevoie de o multime de atentie sau preferi unul care este un pic mai cuminte, exista atat de multe rase de pisici de unde poti.

Coronavirus: Care sunt grupurile cele mai vulnerabile - si de ce?

Barbatii, femeile si copiii se infecteaza la fel de des cu noul coronavirus, dar urmarile sunt foarte diferite. Cel mai mult conteaza varsta, bolile cronice, dar si sexul celui infectat.

Top 10 cele mai populare rase de caini din lume

Cainii sunt considerati cei mai buni prieteni ai omului. Mai mult decat un animal de companie, cainele poate deveni cu usurinta un membru al familiei, pentru ca are nevoie de toata atentia si afectiunea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )