Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiica lui Marius Teicu, din nou la spital. Va fi supusa unei noi operatii

Antena3 Antena3,
Fiica lui Marius Teicu, din nou la spital. Va fi supusa unei noi operatii

Fiica lui Marius Teicu va ajunge din nou pe masa de operatii! De data aceasta Patricia va trebui sa faca o interventie chirurgicala la nivelul stomacului, pentru a putea scapa de toate problemele medicale pe care. continuă pe Antena3

Ungaria face pasi in spate in privinta universitatii finantate de Soros. Mii de oameni au protestat din nou fata de guvernul lui Viktor Orban

Ungaria a negat miercuri ca noua lege a educatiei are ca scop sa inchida universitatea finanta de investitorul american George Soros si a sugerat un posibil compromis la disputa, relateaza Reuters. Cu toatea acestea, mii de oameni au iesit din nou in strada pentru a protesta fata de guvernul lui Viktor Orban, denuntand atacurile la adresa ONG-urilor si universitatii sustinute de Soros, scrie AFP.

Romania a fost, din nou, zguduita. Ce magnitudine a avut seismul de joi dimineata

Un nou cutremur a lovit, joi dimineata, Romania. Cutremurul s-a produs in judetul Buzau si a avut magnitudinea de 2,5. Acesta a avut loc la o adancime de 12,2 km, potrivit Institutului Natio.

Alegeri prezidentiale in Franta: Marine Le Pen trece din nou in fata lui Emmanuel Macron, intr-un nou sondaj

Candidata de extrema dreapta la alegerile prezidentiale din Franta, Marine Le Pen, a revenit in fata centristului Emmanuel Macron in preferintele de vot, potrivit unui sondaj Ifop publicat de Reuters: Le Pen este cotata cu 24% in intentiile de vot, iar Macron cu 23%. Emmanuel Macron era cotat ca principal favorit la castigarea alegerilor prezidentiale in cele mai recente sondaje.

Balena albastra loveste din nou in Romania! Doi elevi, ridicati de la ore

Doi elevi din comuna Lopatari au fost ridicati de la ore de catre procurorii DIICOT, unul dintre acestia fiind in clasa a VIII-a, iar celalalt in clasa a IX-a. De asemenea, DIICOT a facut.

Se pare ca am inceput din nou sa ne cumparam computere traditionale

IDC si Gartner tocmai au publicat cea mai recenta statistica din domeniul vanzarilor de PC-uri pe primul trimestru din 2017. De cativa ani, am tot batut apa in piua vizavi de interesul scazut al internautilor in computere traditonale. Aceasta categorie a devenit din ce in ce mai flexibila in ultimii ani, dar tot a inregistrat [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )