Libnet.ro
UNICEF

23:30

Fiica unei paciente de la Matei Bals spune ca a dus o aeroterma cu acceptul reprezentantilor spitalului: Mama mi-a spus ca ii e frig!

Antena3 Antena3,
Fiica unei paciente de la Matei Bals spune ca a dus o aeroterma cu acceptul reprezentantilor spitalului: Mama mi-a spus ca ii e frig!

Mihaela Tanase, fiica unei paciente internate la Institutul Matei Bals, a declaratca in urma cu o saptamana a adus in salonul mamei sale o aeroterma. continuă pe Antena3

Fiica unei paciente de la Matei Bals: Medicii au acceptat sa-i duc mamei o aeroterma deoarece conditiile nu erau optime Acum e in stare critica. A fost transferata la Witting si de acolo la Spitalul Militar Central (VIDEO)

Fiica unei paciente internate cu COVID-19 la spitalul Matei Bals din Capitala, acolo unde a izbucnit un incendiu vineri dimineata, a sustinut, pentru B1 TV, ca in saloane nu erau conditii potrivite pentru.

Rudele pacientilor si autoritatile se contrazic: in timp ce fiica unei paciente de la Bals spune ca i-a dus mamei sale o aeroterma zilele trecute, autoritatile sustin ca nu au existat probleme cu furnizarea caldurii

Fiica uneia dintre pacientele internate la Institutul Matei Bals chiar in pavilionul numarul 5, unde s-a produs incendiul de azi dimineata, povesteste ca mamei sale ii era frig in salon si i-a dus zilele trecute o aeroterma, iar reprezentantii unitatii medicale nu au avut nimic impotriva acestui lucru. De asemenea, surse din spital au confirmat pentru HotNews. ro ca in ultima perioada au fost probleme cu furnizarea agentului termic, la fel ca in multe zone ale Capitalei, iar o posibila cauza a incendiului din aceasta dimineata ar putea fi un scurtcircuit pornit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric.

INCENDIUL DE LA INSTITUTUL MATEI BALS: Fiica uneia dintre pacientele de la Institutul Matei Bals a afirmat ca i-a dus mamei sale o aeroterma miercurea trecuta

Fiica uneia dintre pacientele internate la Institutul Matei Bals chiar in cladirea unde s-a produs incendiul vineri dimineata, a povestit ca mamei sale ii era frig in salon si i-a dus o aeroterma, iar reprezentantii unitatii medicale nu au avut nimic impotriva acestui fapt. Femeia a precizat ca mama sa era internata intr-un salon situat la etajul 3 al cladirii.

Fiica uneia dintre pacientele de la Institutul Matei Bals a afirmat ca i-a dus mamei sale o aeroterma pentru ca era frig in salon

Fiica uneia dintre pacientele internate la Institutul Matei Bals chiar in cladirea unde s-a produs incendiul vineri dimineata, a povestit ca mamei sale ii era frig in salon si i-a dus o aeroterma, iar reprezentantii unitatii medicale nu au avut nimic impotriva acestui fapt. Femeia a precizat ca mama sa era internata intr-un salon situat la etajul 3 al cladirii.

INCENDIU LA INSTITUTUL MATEI BALS: Cinci persoane au murit carbonizate

ACTUALIZARE - AUR solicita demisia de urgenta a celor responsabili de tragedia de la Institutul and Matei Bals and --- *ACTUALIZARE - Mai multe ambasade transmit condoleante familiilor celor care au murit in incendiul de la Matei Bals --- *ACTUALIZARE - DACIAN CIOLOS: Trebuie asumata situatia ca atare si reformat sistemul fara mila --- *ACTUALIZARE - KLAUS IOHANNIS: Este o zi foarte trista. imi pare foarte rau --- *ACTUALIZARE - KELEMEN HUNOR: Este nevoie de o ancheta si interventie rapida si decisiva --- *ACTUALIZARE - STS: Au fost 10 apeluri la 112, primul la 5:04 --- *ACTUALIZARE - PATRIARHUL DANIEL: Ne rugam lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedati si pentru insanatosirea grabnica a celor raniti --- *ACTUALIZARE - Majoritatea pacientilor transferati la diferite spitale sunt in stare stabila, dar pe oxigen --- *ACTUALIZARE - Fiica uneia dintre pacientele de la Institutul Matei Bals a afirmat ca i-a dus mamei sale o aeroterma miercurea trecuta --- *ACTUALIZARE - MARCEL CIOLACU: Acest Guvern nu a facut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete --- *ACTUALIZARE - Nicusor Dan anunta ca Spitalul Victor Babes poate prelua 220 de pacienti de la Matei Bals --- *ACTUALIZARE - DAN BARNA: Nu stim inca cu certitudine ce a dus la incendiu --- *ACTUALIZARE - CATALIN DRULA: Infrastructura de sanatate din subordinea Transporturilor este gata sa ofere sprijin oricand este nevoie --- *ACTUALIZARE - A fost confirmat inca un deces --- *ACTUALIZARE - FLORIN CiTU: Un lucru este cert, de aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida --- *ACTUALIZARE - VLAD VOICULESCU: Existau avize pentru lucrarile care s-au facut acolo --- *ACTUALIZARE - BEATRICE MAHLER: Patru pacienti, doi dintre ei fiind in stare severa au fost adusi la Institutul &171;Marius Nasta &187; --- *ACTUALIZARE - ANCA DRAGU: Asemena tragedii nu pot si nu vor ramane fara urmari --- *ACTUALIZARE - TRAIAN BERBECEANU: Cand s-a declansat incendiul, instalatia electrica si de aprovizionare cu oxigen au fost deconectate automat --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis merge la Institutul Matei Bals --- *ACTUALIZARE - STREINU CERCEL: O pacienta a suferit arsuri ale tractului respirator superior --- *ACTUALIZARE - Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in urma incendiului. --- *ACTUALIZARE - Raed Arafat: Din informatiile pe care le avem, nu mai sunt pacienti cu arsuri --- *ACTUALIZARE - Raed Arafat a precizat ca apelul la 112 a venit la ora 5 dimineata.

Pacientii de la Matei Bals stateau in frig? Adevarul despre temperatura din saloanele spitalului: Pentru mama mea am dus o aeroterma

Incendiul de la Matei Bals a ingrozit toata Romania, avand in vedere violenta cu care acesta a actionat. in urma tragediei, patru pacienti internati in pavilionul afectat au murit carbonizati. Directorul companiei Termoenergetica a dezvaluit care era situatia termoficarii in spital. Care este adevaratul motiv al incendiului Mai multe voci sustin ca de vina pentru .

Martora de la Matei Bals, dezvaluiri socante despre incendiu: Pacientii tipau! S-a auzit o bubuitura, ziceai ca e bomba!

Drama din aceasta de la Spitalul Matei Bals vine sa demonstreze, inca odata, proasta infrastructura din spitalele romanesti. intr-un astfel de spital, dotat la nivel european, lipsa caldurii a dus la gesturi extreme. Primele informatii spun ca incendiul ar fi fost declansat de o aeroterma, intr-unul din saloanele spitalului. Martorii vorbesc ingroziti de ceea ce .

Posibila cauza a incendiului de la Institutul Matei Bals, cel mai modern spital de boli infectioase din Romania: Un scurtcircuit declansat de la o aeroterma sau un resou electric

Cauza cea mai probabila a incendiului declansat vineri dimineata la Institutul Matei Bals, despre care se vorbeste tot mai insistent in spital, este un scurtcircuit care a pornit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric - au declarat pentru HotNews. ro surse din spital. Socul este cu atat mai mare cu cat Institutul Matei Bals este cel mai modern spital de boli infectioase din Romania, insa in ultima perioada a avut frecvent probleme cu sistemul centralizat de incalzire, la care este conectat: la fel ca multi alti locuitori ai Capitalei, si pacientii de la Matei Bals au ramas in frig si fara apa calda.

Incendiul de la Institutul Matei Bals: Nicusor Dan: in ultima saptamana nu au existat probleme cu furnizarea caldurii la spital

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, spune ca in ultima saptamana, inclusiv noaptea trecuta, nu au existat probleme cu furnizarea caldurii la Institutul Matei Bals. El a facut aceste precizari in contextul informatiilor ca incendiul soldat cu 4 morti ar fi izbucnit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric - , in conditiile in care spitalul a avut frecvent probleme cu sistemul centralizat de incalzire, la care este conectat.

Pacientii din Matei Bals indurau frigul? Incendiul ar fi pornit de la o aeroterma! Ce spune directorul Termoenergetica

Andrei Gitlan, directorul general adjunct al Companiei Municipale Termoenergetica, a declarat vineri, la Antena 3, ca nu erau probleme cu caldura la Institutul Matei Bals din Capitala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )