Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rudele pacientilor si autoritatile se contrazic: in timp ce fiica unei paciente de la Bals spune ca i-a dus mamei sale o aeroterma zilele trecute, autoritatile sustin ca nu au existat probleme cu furnizarea caldurii

Hotnews Hotnews,
 Rudele pacientilor si autoritatile se contrazic: in timp ce fiica unei paciente de la Bals spune ca i-a dus mamei sale o aeroterma zilele trecute, autoritatile sustin ca nu au existat probleme cu furnizarea caldurii

Fiica uneia dintre pacientele internate la Institutul Matei Bals chiar in pavilionul numarul 5, unde s-a produs incendiul de azi dimineata, povesteste ca mamei sale ii era frig in salon si i-a dus zilele trecute o aeroterma, iar reprezentantii unitatii medicale nu au avut nimic impotriva acestui lucru. De asemenea, surse din spital au confirmat pentru HotNews. ro ca in ultima perioada au fost probleme cu furnizarea agentului termic, la fel ca in multe zone ale Capitalei, iar o posibila cauza a incendiului din aceasta dimineata ar putea fi un scurtcircuit pornit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric. continuă pe Hotnews

Fiica unei paciente de la Matei Bals: Medicii au acceptat sa-i duc mamei o aeroterma deoarece conditiile nu erau optime Acum e in stare critica. A fost transferata la Witting si de acolo la Spitalul Militar Central (VIDEO)

Fiica unei paciente internate cu COVID-19 la spitalul Matei Bals din Capitala, acolo unde a izbucnit un incendiu vineri dimineata, a sustinut, pentru B1 TV, ca in saloane nu erau conditii potrivite pentru.

Rudele pacientilor de la Matei Bals, ignorate de autoritati: Stam aici ca prostii si nu stim nimic (VIDEO)

Rudele pacientilor de la Institutul Matei Bals s-au adunat in fata spitalului pentru a afla vesti despre acestia. Ei spun ca asteapta in continuare informatii de la autoritati, insa nimeni nu le da.

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, explica de ce rudele pacientilor de la Matei Bals au fost contactate tarziu: Nu au fost accesibile datele apartinatorilor

Ministrul Sanatatii sustine ca autoritatile s-ar fi confruntat cu o situatie hilara in dimineata zilei de vineri, cand s-a produs tragedia de la Matei Bals. Datele de contact ale apartinatorilor se.

Fiica unei paciente de la Matei Bals spune ca a dus o aeroterma cu acceptul reprezentantilor spitalului: Mama mi-a spus ca ii e frig!

Mihaela Tanase, fiica unei paciente internate la Institutul Matei Bals, a declaratca in urma cu o saptamana a adus in salonul mamei sale o aeroterma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )