Libnet.ro
UNICEF

08:45

Fiicele lui Gigi Becali, show in club, la mare. Ce a facut si ginerele lui, in vazul tuturor

Playtech Playtech,
Fiicele lui Gigi Becali, show in club, la mare. Ce a facut si ginerele lui, in vazul tuturor

Distractia e mare pe litoral! Vara e pe terminate, iar ultimii petrecareti se bucura de momentele ramase. Fiicele lui Gigi Becali si ginerele latifundiarului au facut un adevarat show intr-un club de fite din Mamaia. Cum s-au distrat? Fiicele lui Gigi Becali, distractie fara cusur pe litoral S-a incins atmosfera intr-un club de fite de . continuă pe Playtech

Nepotul lui Gigi Becali isi bate iubita?! Ce a facut cand a ajuns Politia

Lucian Becali, nepotul finantatorului FCSB, Gigi Becali, nu este la primaabatare, daca tinem cont doar de faptu ca in 2019 apareau informatii in presa in care se relatau informatii despre caracterul violent al tanarului, fiind chiar acuzat de tentativa de omor. Acuzatii grave de violenta domestica la adresa lui Lucian Becali Lucian Becali, despre care .

Gigi Becali, criza de nervi in fata sediului LPF. Urlete si acte rupte in fata televiziunilor

Liga 1 s-a terminat cu mare scandal, dupa ce nu mai putin de sapte partide au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Cinci jocuri ale celor de la Dinamo si doua ale Astrei nu s-au mai putut disputa. Iar firmele care ofera drepturile TV vor acum sa sanctioneze drastic cluburile. intr-un act aditional trimis .

Gigi Becali i-a dat lovitura lui Gica Hagi. Anuntul soc al patronului de la FCSB

FCSB a terminat pe locul 5 in Liga 1, dar Gigi Becali are mari sperante pentru viitor. Nu vrea sa mai plateasca niciun ban pentru a achizitiona jucatori, dar spune ca Academia FCSB va incepe sa produca. Becali anunta ca este deja si peste Gheorghe Hagi la acest capitol. Viitorul domina de multi ani fotbalul .

FCSB, eliminata din Europa League din cauza cazurilor de coronavirus!? Anuntul lui Raed Arafat ii da fiori lui Gigi Becali

Astazi au fost confirmate primele cazuri de coronavirus la FC FCSB. Toma Niga, Alexandru Simion, Alexandru Pantea si Razvan Udrea sunt jucatorii testati pozitiv. Acestia evolueaza mai mult la echipa a doua, dar au fost in contact si cu jucatori de la prima echipa. Gigi Becali a anuntat ca toti jucatorii vor fi tinuti in .

Gigi Becali si-a umilit din nou angajatul, in direct la TV. Reactia jenanta a patronului de la FCSB

Gigi Becali a pornit razboiul cu televiziunile, in fata sediului LPF. inainte de tragerea tintarului pentru sezonul 2020-2021, patronul FC FCSB a profitat de ocazie pentru a organiza o conferinta ad-hoc. Totul a pornit de la un act aditional pe care firmele care detin drepturile TV in Liga 1 l-au transmis cluburilor. Prin respectivul document .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )