Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un film horror din 1922 interzis in mai multe tari, una dintre suprizele weekendului la castel in cadrul Tiff 2016

Adevărul Adevărul,
Un film horror din 1922 interzis in mai multe tari, una dintre suprizele weekendului la castel in cadrul Tiff 2016

Un controversat horror mut din anii 20, acompaniat live de un artist islandez si o orchestra, si un documentar fascinant despre lumea circului, pe muzica celor de la Sigur Ros, sunt cateva dintre surprizele programului Weekend la Castel, la Festivalul International de Film Transilvania 27 mai 5 iunie). continuă pe Adevărul

Un film horror din 1922 interzis in mai multe tari, una dintre suprizele weekendului la castel in cadrul TIFF 2016

Un controversat horror mut din anii 20, acompaniat live de un artist islandez si o orchestra, si un documentar fascinant despre lumea circului, pe muzica celor de la Sigur Ros, sunt cateva dintre surprizele programului Weekend la Castel, la Festivalul International de Film Transilvania 27 mai 5 iunie).

Profit.ro: Ultima forma a noului sistem de salarizare bugetara: Profesorii isi vor suplimenta salariul de baza cu mai multe sporuri si indemnizatii

Profesorii isi vor suplimenta salariul de baza cu mai multe sporuri si indemnizatii, precum o indemnizatie pentru invatamantul special de 15%, o gradatie de merit de 25% si o indemnizatie de dirigentie, invatatori, educatoare, profesori pentru invatamantul primar sau prescolar de 10%, toate calculate la salariul de baza. Ei vor incasa si premii in bani, din 2018, releva ultima forma a proiectului privind salarizarea bugetarilor, obtinuta de Profit. ro.

Traficul va fi restrictionat, in weekend, pe mai multe artere din Capitala

Mai multe proteste, procesiuni religioase, parade moto sau ale camioanelor, organizate in aer liber au impus restrictii in traficul din Bucuresti atat sambata cat si duminica, anunta Brigada Rutiera a Capitalei intr-un comunicat, potrivit News. ro.

Proteste in Franta: in mai multe orase s-au organizat mitinguri impotriva noii legi a muncii (VIDEO)

Ample proteste in Franta, impotriva noii Legi a muncii. Sute de oameni din mai multe orase franceze au iesit in strada, pentru a-si striga nemultumirea. Presedintele Francois Hollande si.

O falsa politista a inselat mai multe femei carora le-a promis locuri de munca in sistem

Caz incredibil in Suceava. La doar 19 ani, o tanara din Gura Humorului a reusit sa insele mai multe femei, dupa ce s-a dat drept politista.

Hackerul roman Guccifer a pledat vinovat in SUA pentru mai multe acuzatii, incluzand spargerea conturilor de email ale familiei Bush

Hackerul roman Marcel Lazar, cunoscut sub porecla Guccifer, a pledat vinovat in fata unei instante federale din statul Virginia la mai multe capete de acuzare.

Penalizari in masa pentru mai multe echipe de fotbal in sezonul viitor. Care sunt cluburile si ce sanctiuni s-au hotarat pentru fiecare

Sezonul viitor mai multe formatii vor incepe campionatul cu penalizari. Comisia de Fond a Sistemului National de Licentiere a hotarat ca CFR Cluj, Rapid ASA Targu Mures si Petrolul sa fie.

Ploile cu grindina au lasat mai multe localitati din tara fara curent electric

In urma ploilor torentiale de marti, 24 mai, mai multe localitati din tara au ramas fara curent electric. in dimineata zilei de 25 mai, au fost inregistrate 15 sate din cinci raioane ramase fara curent electric.

Cele mai bune tari pentru o vacanta la plaja, in functie de calitatea apei

Te pregatesti pentru vacanta de vara? Acestea sunt tarile cu cea mai ridicata calitate a apei, potrivit unei analize a Agentiei Europene de Mediu , unde sa te bucuri in lunile ce urmeaza de un sejur la plaja.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, data in judecata de mama ei pe motiv de violenta. Laura Georgescu, internata de mai multe ori la psihiatrie

Mama Laurei Georgescu si-a dat fiica in judecata, anul trecut, in luna mai, cerand un ordin de protectie pe motiv ca o agreseaza fizic si verbal. Judecatorii au respins insa cererea mamei, constantand ca reclamanta i-a adus, la randul sau, injurii fiicei sale, arata News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )