Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un film cu Vlad Ivanov, intr-un top al celor mai bune filme din 2014

România Liberă România Liberă,
Un film cu Vlad Ivanov, intr-un top al celor mai bune filme din 2014

Lungmetrajul Snowpiercer, in care joaca actorul roman Vlad Ivanov, se afla pe locul al optulea intr-un top al celor mai bune filme ale anului 2014 realizat de editorii publicatiei Screen Daily si citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO Lungmetrajul Snowpiercer, cu Vlad Ivanov, intr-un top al celor mai bune filme din 2014

Lungmetrajul Snowpiercer, de Bong Joon-ho, in care actorul roman Vlad Ivanov joaca alaturi de mari nume ale cinematografiei, precum Ed Haris si John Hurt, se afla pe locul al optulea intr-unul dintre topurile celor mai bune filme ale anului 2014 realizate de editorii publicatiei Screen Daily.

VIDEO Topul celor mai bune filme de arta care au rulat in cinematografele din Romania in 2014

Adevarul va propune o selectie a celor mai bune filme difuzate pe marile ecrane din Romania, in anul cinematografic 2014. Clasamentul este realizat de criticul de film si bloggerul Adevarul Doinel Tronaru.

TOP cele mai anticipate jocuri video ale anului 2015

O lista cu cele mai anticipate jocuri ale anului 2015 este extrem de necesara. Asta pentru ca anul 2014 a fost plin de dezamagiri, jocuri de la care gamerii s-au asteptat multe au distrus imaginea unor companii. Pe scurt,2014 a fost plin de surprize negative la tot pasul. Din acest motiv ne uitam cu speranta la 2015 si ne incredem in faptul ca urmeaza o revolutie si inovatie, lucruri de care nu am avut parte anul acesta. Jocurile video pe [].

VIDEO Hunedoara e in topul celor mai frumos iluminate orase, de sarbatori

Bulevardele Hunedoarei sunt acoperite de instalatii de iluminat festiv in culorile rosu, galben, albastru si alb, iar multimea perdelelor luminoase a transformat cu totul atmosfera din municipiu. Mai mult, zona centrala din Hunedoara se numara printre cele mai bogat impodobite centre de localitati din tara.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )