Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Topul celor mai bune filme de arta care au rulat in cinematografele din Romania in 2014

Adevărul Adevărul,
VIDEO Topul celor mai bune filme de arta care au rulat in cinematografele din Romania in 2014

Adevarul va propune o selectie a celor mai bune filme difuzate pe marile ecrane din Romania, in anul cinematografic 2014. Clasamentul este realizat de criticul de film si bloggerul Adevarul Doinel Tronaru. continuă pe Adevărul

Simona Halep, in topul jucatoarelor care ne-au inspirat in 2014

Romanca a incheiat anul pe locul trei in ierarhia mondiala a tenisului feminin si a fost inclusa in topul celor mai bune jucatoare din 2014.

De la ultimul recensamant, alti 200.000 de romani au plecat din tara. Topul celor mai populate judete din Romania

Mai putin de 19,95 milioane de romani sunt rezidenti in 2014, cu 174. 330 mai putini decat la ultimul recensamant, din 2011, cele mai populate judete fiind Iasi, Prahova, Cluj, Timis, Constanta, Dolj si Bucuresti, iar cel mai putin populate - Covasna, Tulcea si Salaj.

Lucruri inedite despre cele mai indragite filme de Craciun

Stiati ca Gricnch, omuletul verde care uraste Craciunul, nu a fost intotdeauna. verde? Sau ca filmul Miracle on 34th Street/ Miracolul de pe strada 34 a fost lansat in vara anului 1947 si era o poveste de dragoste, fara nicio legatura cu sarbatorile de iarna? Publicatia Huffington Post a intocmit o lista a celor mai ciudate lucruri pe care cinefilii nu le stiu despre filmele de Craciun.

Cele mai bune ceaiuri pentru slabit

Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, incearca sa bei cat mai multe ceaiuri. Ele elimina toxinele din tesutul adipos, impiedica retentia apei din organism, ajutandu-te sa ai silueta mult visata.

Cele mai bune trucuri pentru a-ti incarca repede bateria telefonului

Problema actuala a telefoanelor este autonomia scazuta. Totusi, aceasta ar putea fi remediata, daca ele s-ar incarca mai repede. Iata cum poti face asta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )