Libnet.ro
UNICEF

07:15

Filmarile de la primul episod din noul Game of Thrones sunt gata. HBO nu stie daca se va ajunge la un serial, totusi

B1 B1,
Filmarile de la primul episod din noul Game of Thrones sunt gata. HBO nu stie daca se va ajunge la un serial, totusi

Primul episod al unui posibil serial de tip prequel din seria blockbuster Urzeala Tronurilor a fost filmat deja, in Belfast, a anuntat un om din conducerea HBO, potrivit Reuters. continuă pe B1

Filmarile pentru primul episod din prequel-ul Game of Thrones, finalizate. HBO analizeaza daca va produce un sezon intreg

Filmarile pentru primul episod din ce ar putea fi un serial prequel Urzeala tronurilorGame of Thrones au fost finalizate in Belfast Irlanda de Nord), iar acum HBO analizeaza daca va produce un sezon intreg.

Cum arata la 41 de ani primul copil din lume conceput prin fertilizare in vitro

Louise Brown, primul copil din lume conceput prin fertilizare in vitro, se nastea pe 25 iulie 1978, la ora 21:47, in Anglia. Cum arata acum? Cum arata Louise, primul copil din lume conceput prin fertilizare in vitro, la 41 de ani in 1978, procedura care astazi este floare la urce pentru medici parea in acele .

Mega Image va deschide primul magazin din Iasi. Ce program va avea

Mega Image va deschide primul magazin din Iasi. Compania care in 2018 a obtinut afaceri de 5,7 miliarde de lei va inaugura, vineri, 26 iulie 2019, de la ora 10:00, magazinul situat pe Soseaua Pacurari, nr. Mega Image a deschis in acest an aproximativ 30 de unitati noi, iar planul este de 90 de .

Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea din luna iulie. Care sunt bonurile, data si sumele castigatoare

Loteria Bonurilor fiscale arata ce bonuri au iesit castigatoare la extragerea din luna iulie a lui 2019. Iata sumele, data si bonurile norocoase! Loteria Bonurilor fiscale, extragere pentru luna iulie Bonurile fiscale emise in data de 17 iunie au iesit castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor din cursul zilei de duminica, 21 iulie 2019. Valoarea lor .

Cazul Sorina. Fetita a ajuns in SUA impreuna cu parintii adoptivi. Au pierdut primul avion din cauza verificarilor amanuntite la frontiera

Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, a ajuns in Statele Unite, impreuna cu parintii adoptivi, dupa mai multe incercari esuate ale procurorului general de a impiedica plecarea. Familia Sacarin, cea care a adoptat-o pe fetita, a pierdut insa primul avion, fiind nevoita sa cumpere bilete pentru un alt zbor, din cauza verificarilor amanuntite facute de politistii de frontiera pe Aeroportul Otopeni, la iesirea din tara.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )