Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cum arata la 41 de ani primul copil din lume conceput prin fertilizare in vitro

Playtech Playtech,
Cum arata la 41 de ani primul copil din lume conceput prin fertilizare in vitro

Louise Brown, primul copil din lume conceput prin fertilizare in vitro, se nastea pe 25 iulie 1978, la ora 21:47, in Anglia. Cum arata acum? Cum arata Louise, primul copil din lume conceput prin fertilizare in vitro, la 41 de ani in 1978, procedura care astazi este floare la urce pentru medici parea in acele . continuă pe Playtech

MIRACOL SAU BLESTEM?! Sangele de aur, cea mai RARA grupa de SANGE din lume. VEZI AICI daca si tu te afli printre ACESTI OAMENI

Sangele de aur este cea mai rara grupa de sange din lume. VESTE TRISTA! A MURIT FOSTUL PRESEDINTE! VA FI DOLIU NATIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI GALERIE FOTO) in toata lumea exista putin.

Mega Image va deschide primul magazin din Iasi. Ce program va avea

Mega Image va deschide primul magazin din Iasi. Compania care in 2018 a obtinut afaceri de 5,7 miliarde de lei va inaugura, vineri, 26 iulie 2019, de la ora 10:00, magazinul situat pe Soseaua Pacurari, nr. Mega Image a deschis in acest an aproximativ 30 de unitati noi, iar planul este de 90 de .

40 cele mai ciudate si inexplicabile locuri din lume. Nici macar stiinta nu le poate gasi un argument plauzibil

Daca te-ai hotarat sa pleci in vacanta si nu esti genul care sa mearga la all inclusive sau nu iti place aglomeratia, poti alege o destinatie mai putin populara, dar care sa te dea pe spate. Iata o lista cu cele mai ciudate si inexplicabile locuri din lume, carora nici macar stiinta nu le poate .

Gareth Bale ar putea deveni cel mai bine platit fotbalist din lume. Cine il doreste si cat ar urma sa castige galezul in doar o saptamana de contract

Gareth Bale ar putea deveni cel mai bine platit jucator de fotbal din lume, in ciuda formei slabe pe care o traverseaza, dupa ce Zinedine Zidane a anuntat ca fotbalistul galez trebuie sa plece de la Real Madrid.

Fetita abuzata care a schimbat sistemul juridic american. Chinurile la care a fost supusa sapte ani de catre mama adoptiva

Fetita in varsta de noua ani pe nume Mary Ellen Wilson a fost primul copil din Statele Unite salvat printr-o decizie a instantei din mainile mamei care o abuza.

Cum arata topul celor mai bogati regi din lume: suveranii europeni palesc in fata celor asiatici

Business Insider si-a actualizat clasamentul caselor regale in functie de averile detinute. Marile dinastii europene, care au secole de istorie in spate, palesc din acest punct de vedere in fata unor suverani indepartati, dupa cum arata publicatia americana.

EA este cea mai admirata femeie din lume. A depasit-o in popularitate pe Oprah Winfrey...

Michelle Obama, fosta prima doamna a Statelor Unite, este cea mai apreciata femeie la nivel mondial, depasind-o chiar si pe Oprah Winfrey la acest capitol, arata un sondaj realizat de companie britanica de.

Cazul Sorina. Fetita a ajuns in SUA impreuna cu parintii adoptivi. Au pierdut primul avion din cauza verificarilor amanuntite la frontiera

Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, a ajuns in Statele Unite, impreuna cu parintii adoptivi, dupa mai multe incercari esuate ale procurorului general de a impiedica plecarea. Familia Sacarin, cea care a adoptat-o pe fetita, a pierdut insa primul avion, fiind nevoita sa cumpere bilete pentru un alt zbor, din cauza verificarilor amanuntite facute de politistii de frontiera pe Aeroportul Otopeni, la iesirea din tara.

BURSELE DIN LUME Victoria lui Boris Johnson in Marea Britanie aduce avans pe pietele europene

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs pozitiv ieri, dupa ce Boris Johnson a castigat cursa pentru functia de premier al Marii Britanii.

Alpinistul Alex Gavan a cucerit unul dintre cele mai inalte varfuri din lume. Tricolorul romanesc, arborat la peste 8.000 de metri altitudine

Alpinistul roman Alex Gavan a cucerit, pe 18 iulie, varful Gasherbrum din muntii Karakorum, Pakistan, amplasand astfel tricolorul la peste 8. 000 de metri altitudine, potrivit dcnews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )