Libnet.ro
UNICEF

00:07

Filme de comedie la TV. Cele mai bune pelicule din seara aceasta

Adevărul Adevărul,
Filme de comedie la TV. Cele mai bune pelicule din seara aceasta

Cei care vor sa urmareasca filme de comedie la TV in seara aceasta au la dispozitie cateva pelicule interesante in program. Iata cateva recomandari pentru dumneavoastra:. continuă pe Adevărul

Cele mai bune carti din toate timpurile. Cate ai citit

Multe dintre aceste carti au o istorie de zeci de ani, dar temele sunt la fel de actuale, iar lectura lor se va dovedi la fel de savuroasa. Topul de mai jos a fost publicat de site-ul Thegreatestbooks. org , site care a intocmit clasamentul cu.

Cele mai bune carti din toate timpurile. Cate ai citit?

Multe dintre aceste carti au o istorie de zeci de ani, dar temele sunt la fel de actuale, iar lectura lor se va dovedi la fel de savuroasa. Topul de mai jos a fost publicat de site-ul Thegreatestbooks. org , site care a intocmit clasamentul cu.

Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1.000 de lei

Mai jos va prezentam o lista cu zece dintre cele mai bune telefoane cu preturi mai mici de 1. 000 de lei. Nu intotdeauna este nevoie sa ai unul dintre cele mai noidispozitive pentru a te putea bucura de cea mai buna experienta. intr-adevar, in anumite conditii, specificatiile unor telefoane precum Samsung Galaxy S6 sau LG G4 [] Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1. 000 de lei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Documentare istorice la TV. Cele mai interesante productii din seara aceasta

Cei care doresc sa vada documentare istorice la TV au in seara aceasta cateva productii interesante. Iata cateva recomandari:.

Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume

Aparatele de zbor mai usoare decat aerul pareau a fi de domeniul trecutului. Era primului Zeppelin s-a incheiat de mult, dar se pare ca omenirea nu este inca pregatita sa renunte la originalul concept. in urma dezastrului de la Hindenbug, Germania, cand un dirijabil a luat foc si au murit 35 din cei 97 de [] Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fortele armatei ruse au inceput cele mai ample manevre din acest an: Aproximativ 95.000 de militari participa la exercitii

Fortele armatei ruse au inceput luni cele mai ample manevre din acest an, la care vor participa aproximativ 95. 000 de militari, a anuntat Ministerul Apararii din Rusia, informeaza agentia EFE. Avand numele de.

Adevarul Live, ora 12.00: Bloggerita Printesa Urbana, despre ce inseamna sa-ti respecti copilul si despre cele mai bune alternative la pedepse

Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea unuia dintre cele mai cunoscute si iubite bloguri romanesti despre cresterea copiilor, www. printesaurbana. ro, a lansat recent si prima sa carte, O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda. Printesa urbana vine azi in studioul Adevarul Live ca sa impartaseasca din experienta sa de mama a doi copii, cu sinceritatea care a facut-o atat de iubita de parintii care o citesc.

Cele mai bune remedii anti-muscaturile de insecte. Fitoterapeut: Exista plante precum salvia, pelinul sau patlagina

Durerile, usturimile sau mancarimile provocate de ganganii dispar nu doar cu medicamente, ci si cu o serie de remedii naturiste, mai mult sau mai putin cunoscute.

Cele mai frumoase locuri din India

Cele mai frumoase locuri din India. India este o tara a paradoxurilor, cu oameni care traiesc de pe o zi pe alta si oameni care se bucura de tot luxul, oameni deschisi la nou si oameni ancorati in traditii de mii de ani. Totodata, India este una dintre cele mai vizitate destinatii turistice din lume, unde calatorii pot alege atat minuni ale naturii, cat si monumente incarcate de traditie.

Cele mai mari salarii din Romania. in ce domenii se castiga maximele veniturilor si cu cat sunt acestea mai mari decat minimele

O analiza a castigurilor salariale din ultimele luni arata ca in top au urcat petrolistii si informaticienii si au coborat bancherii si aviatorii. Va prezentam cele mai mari salarii din Romania.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2919 seconds )