Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune remedii anti-muscaturile de insecte. Fitoterapeut: Exista plante precum salvia, pelinul sau patlagina

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune remedii anti-muscaturile de insecte. Fitoterapeut: Exista plante precum salvia, pelinul sau patlagina

Durerile, usturimile sau mancarimile provocate de ganganii dispar nu doar cu medicamente, ci si cu o serie de remedii naturiste, mai mult sau mai putin cunoscute. continuă pe Adevărul

Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1.000 de lei

Mai jos va prezentam o lista cu zece dintre cele mai bune telefoane cu preturi mai mici de 1. 000 de lei. Nu intotdeauna este nevoie sa ai unul dintre cele mai noidispozitive pentru a te putea bucura de cea mai buna experienta. intr-adevar, in anumite conditii, specificatiile unor telefoane precum Samsung Galaxy S6 sau LG G4 [] Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1. 000 de lei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Filme de actiune. Cele mai bune pelicule din seara aceasta la TV

Cei care vor sa vada filme de actiune in seara aceasta au la dispozitie cateva productii destul de interesante in programul TV. Iata cateva recomandari:.

Cum a ajuns o scoala din Romania in topul celor mai bune scoli internationale britanice din lume

Transylvania College din Cluj este singura scoala internationala din Romania nominalizata printre cele mai bune scoli internationale britanice din lume.

Cele mai murdare locuri din avion. Toaleta se numara tocmai pe locul al treilea

Avioanele nu sunt cele mai curate locuri din lume. Sute de pasageri petrec ore intregi in spatii restranse. Acestia mananca, dorm, stranuta, folosesc baia si imprastie bacterii peste tot, iar avioanele nu sunt intotdeuna curatate dupa fiecare zbor. in mod surprinzator, desi wc-ul, in special butonul prin intermediul caruia tragem apa, se numara printre cele mai murdare locuri, nu este suprafata cu cei mai multi microbi.

Persoanele infectate cu HIV, cele mai discriminate. Ce categorie sociala DISCRIMINEAZA cel mai mult

Persoanele infectate cu HIV, dependentii de droguri si persoanele cu dizabilitati sunt cele mai discriminate categorii in Romania, in timp politicienii sunt cei care discrimneaza cel mai mult, potrivit unui sondaj efectuat la comanda Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), citat de Mediafax.

Cele mai mari salarii din Romania. in ce domenii se castiga maximele veniturilor si cu cat sunt acestea mai mari decat minimele

O analiza a castigurilor salariale din ultimele luni arata ca in top au urcat petrolistii si informaticienii si au coborat bancherii si aviatorii. Va prezentam cele mai mari salarii din Romania.

Minionii a urcat pe locul al doilea in topul filmelor de animatie cu cele mai mari incasari

Lungmetrajul Minionii/ Minions a depasit Povestea jucariilor 3/ Toy Story 3 si a urcat pe locul al doilea in topul filmelor de animatie cu cele mai mari incasari din istorie, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax.

Cele mai asteptate autoturisme la Salonul Auto de la Frankfurt

Bentley si Rolls-Royce vor lansa la Salonul Auto de la Frankfurt doua dintre cele mai asteptate modele ale acestui an, Bentley Bentayga si Rolls-Royce Dawn.

Perspective sumbre pentru Bazinul Olimpic din Buzau, unul dintre cele mai moderne din tara VIDEO

Bazinul Olimpic din Buzau, unul dintre cele mai moderne din tara, are lacat la intrare, in timp ce buzoienii umfla conturile piscinelor private. Proprietarul nu are posibilitatea financiara pentru a-l tine deschis iar Primaria si Consiliul Judetean nu au fonduri pentru a cumpara obiectivul. Nici macar o colaborare intre autoritati si detinatorul bazinului nu mai este posibila.

Acord intre cele mai mari banci americane si reclamatii care le acuza de manipularea pietei financiare: Institutiile au acceptat sa le plateasca 1,87 de miliarde de dolari

Cele mai mari banci americane au incheiat un acord preliminar cu reclamanti civili, dupa ce au fost acuzate de manipularea pietei financiare, informeaza MarketWatch. Astfel, 12 banci au acceptat sa plateasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )