Libnet.ro
UNICEF

13:30

Filme piratate, promovate de cele mai mari site-uri de stiri din lume: cum este posibil

Playtech Playtech,
Filme piratate, promovate de cele mai mari site-uri de stiri din lume: cum este posibil

In majoritatea cazurilor, site-urile cu continut piratat sunt destul de obscure. Acestea incearca sa nu intre in vizorul autoritatilor. Exista insa si exceptii de la regula. Site-urile. continuă pe Playtech

Orasul cu cele mai mari pensii din Romania. Cat castiga aici, in medie, un pensionar

Cea mai mare medie a pensiilor din Romania pentru anul 2019 se gaseste in Bucuresti. Valoarea acesteia este de 1. 500 de lei, cu 37% mai mare decat pensia medie din Botosani.

Mihai Voropchievici despre CIFRA DESTINULUI: Acestea sunt cele mai mari cumpene ale vietii tale

NumerologulMihai Voropchievici a explicat la Antena 3 cum se se calculeaza cifra de destin: Se scrie data nasterii sub forma numerica inclusiv luna, care va fi un numar cuprins intre 1 si 12), apoi se ad.

Dr. Vlad Dima, cele mai mari greseli pe care le fac mamele cand vin cu copiii acasa: E mult prea devreme!

Dr. Vlad Dima, directorul medical al Spitalului Filantropia, a vorbit la Antena3. ro Live cu Maria Coman despre copii si despre ce trebuie sa faca mamele atunci cand se confrunta cu anumite situatii.

Eurostat: Romania, printre tarile UE cu cele mai mari scumpiri la locuinte, in primul trimestru

Preturile locuintelor din Romania au urcat cu 3,3% in primul trimestru din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, aceasta fiind a sasea mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

EUROSTAT: Romania, printre tarile UE cu cele mai mari cresteri ale preturilor la locuinte, in trimestrul I

Preturile locuintelor din Romania au urcat cu 3,3% in primul trimestru din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, aceasta fiind a sasea mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale Uniunii Europene.

Unul din cele mai mari proiecte finantate de UE in Timis da rateuri. Un oras a ramas fara operator pentru deseuri, urmeaza alte doua

Sistemul integrat de management al deseurilor in judetul Timis nu functioneaza cum trebuie, astfel ca unul dintre orase a ramas fara operator de colectare a deseurilor.

Pacientii care au simptome de COVID-19 de peste 14 zile au cele mai mari sanse sa aiba anticorpi specifici - studiu

MedLife a anuntat primele concluzii ale studiului realizat in parteneriat cu Institutul Matei Bals si Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti, privind anticorpiii dobanditi de pacientii diagnosticati cu Covid-19 si validarea unor teste de diagnostic. Potrivit MedLife, una dintre concluzii este ca pacientii care prezinta simptome timp de mai mult de 14 zile au cele mai mari sanse sa aiba anticorpi IgG specifici pentru Covid-19.

Top 10 cele mai piratate filme din lume, in ultima saptamana

In ceea ce priveste activitatea pe site-urile de torrent, in fiecare colt al mapamondului, oamenii au fost foarte activi, pretext pentru acest top 10 cele mai piratate filme din lume. in fiecare.

DUPA APROAPE UN DECENIU IN FRUNTEA CELEI MAI MARI BANCI INTERNE DIN REGATUL UNIT CEO-ul Lloyds Bank va demisiona, anul viitor

Directorul executiv CEO) al Lloyds Banking Group, Antonio Horta-Osorio, va demisiona din functie anul viitor, dupa aproape un deceniu in fruntea celei mai mari banci interne din Regatul Unit, conform Reuters.

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca. Care sunt cele mai dorite joburi

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca, arata datele furnizate de una dintre cele mai folosite platforme de recrutare, publicand lista domeniilor cele mai dorite de aplicanti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )