Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce filme au primit cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA

România Liberă România Liberă,
Ce filme au primit cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA

Nominalizarile la premiile British Academy Of Film And Television Arts BAFTA) 2016 au fost anuntate, vineri dimineata, la Londra, drama Bridge of Spies, inspirata din fapte reale, petrecute in timpul Razboiului Rece, si Carol, care prezinta relatia dintre doua femei, primind cele mai multe nominalizari. continuă pe România Liberă

Mai multa energie regenerabila. Cele mai multe investitii s-au facut in panouri fotovoltaice

Cota pentru acest an este mai mare decat cea pentru 2015, crescand de la 11,9% la 12,15%. Masura este prevazuta intr-o HG adoptata pe 30 decembrie. Costul certificatelor verzi se regaseste in facturile consumatorilor de energie electrica.

Harta real estate-ului din Romania: Iata zonele unde se construiesc cele mai multe cladiri rezidentiale

In primele 11 luni ale anului trecut, autoritatile au eliberat 36. 240 de autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in crestere cu 3,6% fata de aceeasi perioada a lui 2014.

Cele mai neplacute momente din timpul unei partide de sex: detaliile pe care partenerii le considera respingatoare

Chiar daca partidele de sex sunt placute, ele sunt departe de scenele idealizate prezentate in filme. Mai multe cupluri au povestit care sunt momentele si detaliile mai putin agreabile, dar inevitabile, ale unui act sexual.

Cele mai prost imbracate vedete la Peoples Choice Awards

La ceremonia de decernare a Peoples Choice Awards au existat indeajuns de multe aparitii vestimentare nefericite care i-au facut pe criticii de moda sa comenteze sarcastic. Iata cateva din cele mai prost imbracate vedete la Peoples Choice Awards.

Mai multe firme sunt interesate de inchirierea Complexului de Agrement Tampa din Brasov

Mai multe companii s-au aratat interesate de preluarea in inchiriere a Complexului de Agrement Tampa din Brasov, acestea solicitand mai multe date Consiliului Judetean, institutia care organizeaza licitatia in acest sens.

China: Un spital in care se aflau mai multe persoane, DEMOLAT de autoritati

Un spital din China a fost demolat in timp ce membri ai personalului si cel putin un pacient se aflau in interior. in incident, mai multe persoane au fost ranite.

Vaslui: Drumul judetean DJ 284 , deblocat, dupa mai multe ore de interventie

Autoritatile vasluiene au deszapezit, dupa mai multe ore de interventie, drumul judetean DJ 284, dintre localitatile Arsura si Ghermanesti, dupa ce a fost blocat de viscol, vineri dimineata.

Economia americana a creat mai multe locuri de munca decat se asteptau analistii, somajul ramane la minimul de 5%

Economia americana a creat mai multe locuri de munca decat se asteptau analistii, astfel incat rata somajului ramane la minimul ultimilor sapte ani, potrivit datelor publicate vineri de Departamentul Muncii, citate de AFP.

Cele mai bine imbracate vedete la Peoples Choice Awards

La ceremonia de decernare a Peoples Choice Awards covorul rosu a fost invadat de vedete care mai de care mai bine imbracata. Iata cele mai reusite aparitii.

Mai multe firme locale si internationale, investigate privind posibile intelegeri anticoncurentiale la achizitia publica a serviciilor de mentenanta pentru patru nave ale Politiei Romane de Frontiera

Consiliul Concurentei a declansat, in urma unei plangeri, o investigatie care vizeaza posibile intelegeri anticoncurentiale intre mai multe firme pe parcursul derularii unei proceduri de achizitie publica organizata de Inspectoratul General al Politiei de Frontiera pentru servicii de mentenanta la patru nave maritime. Firmele suspectate de intelegeri anticoncurentiale sunt Japan Radio Co. , Ltd. Japonia), distribuitorul sau exclusiv in Romania S. Navtron S. ), distribuitorii autorizati Polar DenizcilikVe Deniz Malzemeleri AS-Turcia, Alphatron Marine B. V - Olanda, Alhoutyam L. - Israel, Space Electronics -Grecia si Nova Electronics -Grecia), precum si de catre Terma A/S Danemarca). Vezi in articol si ce precizari a facut Politia de Frontiera in legatura cu acest caz.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )