Libnet.ro
UNICEF

10:15

Filmele cu cele mai mari incasari la inceput de an! American Sniper, lider incontestabil!

ADPM ADPM,
Filmele cu cele mai mari incasari la inceput de an! American Sniper, lider incontestabil!

Dupa ce a obtinut nu mai putin de 6 nominalizari la Premiile Oscar din acest an, filmul American Sniper a reusit sa se claseze pe primul loc in topul filmelor cu cele mai mari incasari la inceput de 2015! . continuă pe ADPM

Lunetistul american Bradley Cooper a doborat box office-ul: Topul filmelor cu cele mai mari incasari din acest weekend

Drama de razboi American Sniper/ Lunetist american, regizat de veteranul Clint Eastwood, domina box office-ul nord-american, cu incasari de 90,2 milioane de dolari, reusind astfel sa doboare si cateva recorduri.

REVISTA PRESEI: Dosarele DNA cu cele mai grase atentii. Cine va fi tinta criticilor in raportul MCV

Hotnews arata cine va fi tinta criticilor in raportul MCV. Capital spune ca razboiul RCA se muta in tribunale. Evenimentul Zilei prezinta cuibusorul din Bucuresti al baronilor din PSD. Wall-Street anunta cele mai mari spagi din dosarele DNA. Adevarul scrie ca Oxford University Press interzice cuvantul porc pentru a nu jigni musulmanii si evreii. Gandul explica ce pot face cei cu credite in franci elvetieni. Ziare. com intreaba daca avem nevoie de legile Big Brother. Iar ProSport anunta o intelegere temporara intre Steaua si MApN pentru folosirea emblemei.

Top 10 cele mai interesante campanii fashion ale sezonului

La inceput de an, marile brand-uri lanseaza campanii fashion din cele mai inedite, sperand ca astfel vor reusi sa atraga atentia lumii intregi asupra noilor colectii.

Cele mai simple jocuri pentru mobil: sase aplicatii care te vor tine ocupat in weekend

Cele mai simple jocuri pentru mobils-au dovedit a fi si mari succese, datorita atentiei sporite care a fost acordata gameplay-ului. Desi in multe situatii este criticata, in cazul jocurilor pe dispozitive mobile, simplitatea a contribuit decisiv la succesul unor jocuri, atat pe Android, cat si pe iOS. Dintre cele mai cunoscute exemple, merita sa amintim [].

Topul artistilor cu cele mai scumpe bilete la concerte in 2014

Grupul american Fleetwood Mac ocupa primul loc in topul artistilor cu cele mai scumpe bilete la concertele pe care le-a sustinut in 2014, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes.

Spagarii anului: Dosarele DNA cu cele mai grase atentii

Sefa de la DNA, Laura Codruta Kovesi, spunea in noiembrie 2014 ca institutia pe care o conduce are peste 5. 800 de dosare in lucru. Printre acestea au fost si dosare sonore precum Microsoft, ICA sau Mafia Padurilor. Daca valoarea prejudiciilor pentru.

Thomas Jordan, omul care a scumpit francul elvetian: CHF este in mod clar supraevaluat in raport cu dolarul si euro/ Decizia de a scumpi francul este cauzata de divergentele tot mai mari intre politicile monetare ale bancilor centrale

Am fost constienti de faptul ca aceasta decizie ar putea avea efecte majore asupra pietelor. Dar in momentul in care iei o asemenea decizie, e necesar ca ea sa surprinza piata. Fie si faptul ca am fi putut sugera ca ne gandim sa renuntam la plafonul fix al francului in fata euro ar fi deschis poarta speculatorilor care ar fi profitat. Era imposibil sa fi transmis semnale anterior luarii deciziei. , spune Guvernatorul Bancii Nationale a Elvetiei, Thomas Jordan, intr-un interviu pentru LeTemps. ch necesita abonament). Jordan a mai spus ca francul elvetian este in mod clar supraevaluat in raport cu dolarul si euro si ca decizia de a scumpi moneda elvetiana este cauzata de divergentele tot mai mari intre politicile monetare ale bancilor centrale mari.

Indemnizatii sociale mai mari pentru pensionari, incepand din ianuarie

Incepand din luna ianuarie, pensionarii vor beneficia de indemnizatii sociale mai mari. Acestea au crescut de la 350 la 450 de lei, potrivit Casei Nationale de Pensii Publice.

Afaceri profitabile in 2015. Cele mai bune domenii de investitii in Romania

Afaceri profitabile in 2015. Cultivarea trufelor, realizarea unei plantatii de fructe goji, deschiderea unei covrigarii sau a unei saormarii sunt printre cele mai potrivite pentru deschiderea unei firme, alaturi dezvoltarea unei aplicatii. Dupa cele mai bune idei de afaceri in agricultura, Adevarul va prezinta si cateva idei de afaceri profitabile in 2015.

Cele mai bune teatre din Chisinau: de la clasic la absurd

Dupa anii 90, dramaturgia a renascut in Republica Moldova, iar cele mai bune teatre din Chisinau sunt apreciate la nivel european pentru calitatea spectacolelor montate. in Republica Moldova exista in orice moment al stagiunii un spectacol care merita vazut, astfel ca o lista cu cele mai bune teatre din Chisinau nu poate fi decat folositoare.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )