Libnet.ro
UNICEF

01:05

Filmul accidentului ministrului Transporturilor. Touareg-ul lui Lucian Bode, slalom pe contrasens

Antena3 Antena3,
Filmul accidentului ministrului Transporturilor. Touareg-ul lui Lucian Bode, slalom pe contrasens

Accidentul ministrului Transporturilor, Lucian Bode, a fost surprins de un motociclist aflat in trafic, pe DN 7, intre Pitesti si Ramnicu Valcea. inainte de accident, Touareg-ul ministrului a fost filmat in timp ce facea slalom printre masini, pe contrasens, pe linie continua. continuă pe Antena3

VIDEO Momentul in care masina ministrului Transporturilor depaseste neregulamentar numeroase masini inainte de a face accident

Clipele dinainte ca Ministrul Transporturilor Lucian Bode sa fie implicat intr-un accident pe drumul national care leaga Pitesti de Ramnicu Valcea au fost inregistrate de un internaut care a postat luni filmul pe Youtube.

VIDEO Accidentul auto al ministrului Transporturilor Lucian Bode: automobilul circula distante lungi doar pe contrasens depasind coloane de masini

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost ranit usor intr-un accident rutier produs intre Pitesti si Ramnicu Valcea. Din imagini se observa cum automobilul Tuareg in care se afla ministrul circula cu viteza, cu sirena pornita, dar mai mult pe contrasens.

Ministrul Transporturilor, accident rutier dupa o depasire neregulamentara. Cum se simte Lucian Bode

Seful Transporturilor, Lucian Bode a fost implicat intr-un accident rutier pe drumul national dintre Pitesti si Ramnicu Valcea, in localitatea Dumbravesti. Dupa o depasire neregulamentara, ministrul Transporturilor a avut un accident rutier. Ministrul Transporturilor era pasager in masina oficiala, cu care soferul ar fi incercat sa faca o depasire neregulamentara si s-a ciocnit de un .

Primele imagini de la accidentul suferit de Lucian Bode, ministrul Transporturilor (VIDEO)

Ieri, Lucian Bode, ministrul Transporturilor,a fost implicat intr-un accident rutier pe drumul national care leaga Pitesti de Ramnicu Valcea. Evenimentul s-a produs in localitatea.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, implicat intr-un accident rutier intre Pitesti si Ramnicu Valcea: Sunt ok

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a fost implicat intr-un accident rutier pe drumul national de leaga Pitesti de Ramnicu Valcea. Evenimentul s-a produs in localitateaDumbravesti, informeaza.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost ranit intr-un accident rutier pe Dealul Negru

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost usor ranit intr-un accident rutier produs pe DN7, pe .

LUCIAN BODE: Lucrarile pentru finalizarea magistralei M5 merg inainte, cu sau fara sprijinul primarului general al Capitalei

Lucrarile pentru finalizarea magistralei de metrou M5 merg inainte, cu sau fara sprijinul primarului general al Capitalei, iar darea in trafic a metroului, cu calatori, se va face conform ultimelor termene asumate de cei implicati, da asigurari ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )