Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, implicat intr-un accident rutier intre Pitesti si Ramnicu Valcea: Sunt ok

B1 B1,
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, implicat intr-un accident rutier intre Pitesti si Ramnicu Valcea: Sunt ok

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a fost implicat intr-un accident rutier pe drumul national de leaga Pitesti de Ramnicu Valcea. Evenimentul s-a produs in localitateaDumbravesti, informeaza. continuă pe B1

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost ranit intr-un accident rutier pe Dealul Negru

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost usor ranit intr-un accident rutier produs pe DN7, pe .

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, implicat intr-un accident rutier

Masina in care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicata, duminica, intr-un accident rutier pe DN7, care leaga Pitestiul de Ramnicu Valcea, in localitatea Dumbravesti. Soferul lui Lucian Bode a intrat pe contrasens, incercand sa faca o depasire, si a lovit o masina care venea din sensul celalalt, condusa de un cetatean polonez.

Ministrul Transporturilor, ranit usor intr-un accident rutier

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost ranit usor intr-un accident rutier produs intre Pitesti si Ramnicu Valcea, potrivit informatiilor HotNews. ro.

Ministrul Transporturilor a fost ranit usor intr-un accident rutier

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost ranit usor, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier pe drumul national care leaga Pitestiul de Ramnicu Valcea, in localitatea Dumbravesti, potrivit informatiilor Digi24.

Ministrul Transporturilor, accident rutier dupa o depasire neregulamentara. Cum se simte Lucian Bode

Seful Transporturilor, Lucian Bode a fost implicat intr-un accident rutier pe drumul national dintre Pitesti si Ramnicu Valcea, in localitatea Dumbravesti. Dupa o depasire neregulamentara, ministrul Transporturilor a avut un accident rutier. Ministrul Transporturilor era pasager in masina oficiala, cu care soferul ar fi incercat sa faca o depasire neregulamentara si s-a ciocnit de un .

Subprefectul Salajului, beat la volan. A provocat un accident rutier (FOTO)

Alexandru Vegh, Subprefectul judetului Salaj, a urcat la volan in stare avansata de ebrietate, provocand un accident rutier in Zalau. Subprefectul Salajului, beat la volan Acesta a.

Brasov: Accident rutier grav pe DN1. Doi adulti si 2 copii au fost grav raniti

Un grav accident rutier a avut loc sambata dimineata, in Brasov. Un autoturism in care se aflau 3 copii si 2 adulti a intrat intr-un parapet de pepe DN 1. Patru pasageri, printre care si.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )