Libnet.ro
UNICEF

16:15

Filmul Frumoasa si bestia a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc cu incasari de peste 2 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Filmul Frumoasa si bestia a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc cu incasari de peste 2 milioane de lei

Lungmetrajul Frumoasa si bestia/ Beauty and the Beast, regizat de Bill Condon, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc cu incasari de 2. 886 de lei, arata News. ro. continuă pe Adevărul

Filmul Frumoasa si Bestia, retras din cinematografele din Kuweit: scena gay, considerata o dificultate neprevazuta

Filmul Frumoasa si Bestia, un remake live action al peliculei animate omonime, realizat de studioul Disney, a fost retras din cinematografele din Kuweit in urma ingrijorarilor exprimate de comisia de cenzori din aceasta tara din cauza unei scene gay, informeaza BBC, citat de News. ro.

Topul celor mai fericite tari din lume: Norvegia, pe primul loc, Romania se afla pe locul al 57-lea

Norvegia a depasit Danemarca si ocupa primul loc in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit unui raport oficial publicat luni, ai carui realizatori au indemnat natiunile din lumea intreaga sa stimuleze increderea sociala si egalitatea pentru a ameliora bunastarea cetatenilor lor, scrie News. ro, citand Reuters. Romania ocupa locul al 57-lea in acest clasament ce include 155 de tari.

Studiu: Romania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana in privinta dependentei economiei de multinationale

Romania ocupa primul loc din Uniunea Europeana in ceea ce priveste dependenta economiei de multinationale, potrivit unei cercetari realizate, pe baza datelor Eurostat, de prof. dr. Cezar Mereuta,.

Filmul Frumoasa si Bestia, reinterpretat de un caine din rasa pug. Talentatul Doug a jucat magistral rolul Bellei si al Bestiei (VIDEO)

Doug, cainele din rasa pug devenit vedeta pe retelele de socializare, a starnit un nou val de reactii pe Internet dupa ce stapana sa l-a filmat jucand rolul Bellei si al Bestiei,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )