Libnet.ro
UNICEF

14:45

Studiu: Romania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana in privinta dependentei economiei de multinationale

B1 B1,
Studiu: Romania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana in privinta dependentei economiei de multinationale

Romania ocupa primul loc din Uniunea Europeana in ceea ce priveste dependenta economiei de multinationale, potrivit unei cercetari realizate, pe baza datelor Eurostat, de prof. dr. Cezar Mereuta,. continuă pe B1

Romania are economia cea mai dependenta de multinationale din Uniunea Europeana

Romania este pe primul loc in topul tarilor din Uniunea Europeana privind dependenta economiei de multinationale, cu 48% din cifra de afaceri totala si cu 44% din valoarea adaugata din economie generate de firme straine .

Topul celor mai fericite tari din lume: Norvegia, pe primul loc, Romania se afla pe locul al 57-lea

Norvegia a depasit Danemarca si ocupa primul loc in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit unui raport oficial publicat luni, ai carui realizatori au indemnat natiunile din lumea intreaga sa stimuleze increderea sociala si egalitatea pentru a ameliora bunastarea cetatenilor lor, scrie News. ro, citand Reuters. Romania ocupa locul al 57-lea in acest clasament ce include 155 de tari.

Jean-Claude Juncker il avertizeaza pe Donald Trump: Un conflict comercial cu Uniunea Europeana ar crea probleme Statelor Unite

Un razboi comercial intre Uniunea Europeana si Statele Unite ar fi in dezavantajul ambelor parti, atrage atentia Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )