Libnet.ro
UNICEF

13:45

Filmul integral al incatusarii lui Ilie Nastase, facut public: Schimbul de replici dintre fostul tenismen si politisti(VIDEO)

B1 B1,
Filmul integral al incatusarii lui Ilie Nastase, facut public: Schimbul de replici dintre fostul tenismen si politisti(VIDEO)

Filmul integral al incatusarii lui Ilie Nastase a fost facut public. Acesta reda dialogul pe care fostul tenismen l-a purtat cu agentii de politie care l-au oprit in trafic. intre timp, Ilie Nastase a facut. continuă pe B1

Scenariu soc in cazul incatusarii lui Ilie Nastase. Barmanii cluburilor din Bucuresti avertizeaza politistii ce vedete pleaca din club dupa ce au baut

Scenariu soc in cazul incatusarii lui Ilie Nastase. Mai multe surse spun ca politistii din zona cluburilor de lux din Capitala actioneaza la pont si sunt mana in mana cu barmanii din cluburi, care.

EXCLUSIV. Momentul incatusarii lui Ilie Nastase - VIDEO

Antena 3 a obtinut in exclusivitate imaginile care surprind momentul incatusarii lui Ilie Nastase. Avocata sa a vorbit vineri seara, la emisiunea Exces de putere, despre incident. M-am vazut cu.

Caseta cu filmul integral al scandalului dintre Ilie Nastase si politisti

Ilie Nastase este cel mai faimos tenismen roman, reusind sa se faca remarcat pe plan international si sa aduca cea mai mare performanta din istoria tenisului romanesc. A reusit sa ajunganumarul unu.

Primele imagini din momentul in care Ilie Nastase a fost incatusat (VIDEO)

Au aparut primele imagini din momentul incatusarii lui Ilie Nastase. in filmuletul fara sunet se poate observa cum politistii incearca sa il scoata din masina, acesta opune rezistenta, iar dupa ce.

Brigada Rutiera, informatii DEVASTATOARE despre Ilie Nastase. Ce a facut fostul tenismen dupa ce a fost oprit de politisti (VIDEO)

Ilie Nastase s-a ales cu doua dosare in doar cateva ore. Dupa ce vineri dimineata a fost luat pe sus de politisti pentru ca a fost prins beat la volan si s-a certat cu agentii, putin mai tarziu a fost din.

Din pacate medicii au facut ANUNTUL trist: Ilie Nastase...

Problemele se tin lant de Ilie Nastase, care nu trece prin cea mai fasta perioada a vietii sale. Marele tenismen s-a aflat intr-un moment de cumpana si in aprilie, 2017, cand a fost diagnosticat in Roma.

Ilie Nastase, noi dezvaluiri despre scandalul cu politistii: Au trecut nu stiu cate masini, doar pe mine m-au oprit. A doua zi m-au urmarit la spital

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a venit, duminica seara, cu noi detalii in scandalul celor doua dosare penale pe care i le-au facut politistii in aceeasi zi. Nastase sustine ca a fost singurul.

Ion Cristoiu, despre scandalul in care e implicat Ilie Nastase: Nu exista ca esti vedeta. Cand esti la volan, esti sofer si atat

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost invitat la Antena 3, unde a vorbit despre scandalul cu politisti in care este implicat Ilie Nastase. E important de discutat daca Politia a facut exces de forta cu.

Codin Maticiuc il apara pe Ilie Nastase: Si Nadia mai FUMEAZA cate un cui / Reactia transanta a lui Marian Godina

Codin Maticiuc a sustinut ca politistii ar fi trebuit sa fie ceva mai blanzi cu Ilie Nastase, dat fiind binele pe care l-a facut Romaniei. Acesta a mai spus ca si Nadia Comaneci mai fumeaza cate un.

Ilie Nastase e revoltat: Daca era domnul Dragnea, tot asa ii puneau catusele? Politistii nu m-au crezut pe mine, fost senator si general! (VIDEO)

Fostul tenisman Ilie Nastase a spus, in prima declaratie pe care a facut-o dupa ce a fost prins baut la volan, ca a refuzat sa faca testul de alcoolemie pentru ca politistii nu l-au crezut cand le-a spus.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )